Nieuws

KACHING! met Willie Wartaal

In de eerste uitzending van KACHING! was rapper, acteur en presentator Willie Wartaal te gast. Samen met co-host Remy Hooi besprak Jalal Selmani hoe je als muziekondernemer alsnog geld kunt verdienen, ondanks de RIVM maatregelen.

 

Praten over geldzaken saai? Daar denkt Jalal Selmani anders over. Hij ontvangt samen met een steeds wisselende co-host, maandelijks jonge ondernemers in het nieuwe programma KACHING! op New Business Radio.

 

KACHING! is er speciaal voor en door ondernemende millennials, waarin het succesvol regelen van je geldzaken centraal staat. Ook in tijden van corona! Uit recent onderzoek komt naar voren dat jongeren een toenemende financiële onzekerheid ervaren als gevolg van de coronacrisis. De radicaal veranderde omstandigheden door de coronacrisis zorgen voor stress over financiële zaken.

 

KACHING! is elke eerste vrijdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Het programma is ook terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

 

Ga terug