Programmering

KACHING!

Praten over geldzaken saai? Daar denkt Jalal Selmani anders over. Hij ontvangt samen met een steeds wisselende co-host, elke eerste vrijdag van de maand jonge ondernemers in het programma KACHING! op New Business Radio.

 

KACHING! is er speciaal voor en door ondernemende millennials, waarin het succesvol regelen van je geldzaken centraal staat. Ook in tijden van corona! Uit recent onderzoek komt naar voren dat jongeren een toenemende financiële onzekerheid ervaren als gevolg van de coronacrisis. De radicaal veranderde omstandigheden door de coronacrisis zorgen voor stress over financiële zaken.

 

Jalal Selmani: “Daarom besloten we om actie te ondernemen. Met het programma KACHING! gaan we met succesvolle ondernemers en BN'ers in gesprek over geldzaken en ondernemen. Om jongeren te inspireren en te activeren! Positiviteit, optimisme, humor en praktische tips over geldzaken. Dat is waar het in KACHING! om gaat!”.  

 

KACHING! is elke eerste vrijdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Het programma is ook terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Ga terug