Nieuws

People Power

Glenn van der Burg ging tijdens "HR creates People Power" in gesprek met Jildau Piena, HR directeur van DNB over de kracht van mensen in je bedrijf. Met Wilhelm Frost en Oscar Lausegger sprak Glenn over de kansen en gevaren van technologie in "Human Technology People Power".

 

In de reeks maandelijkse radioprogramma’s onder de titel “HR creates People Power” gaat Glenn met HR verantwoordelijken in gesprek gaan over de kracht van mensen in organisaties. Wat is jouw visie op innovatie, ondernemerschap en continu verbeteren? Wat is de kracht van mensen en wat de zwakte? Welke rol speelt HR hierin? In de studio Jildau Piena, HR directeur van DNB. Samen gingen ze dieper in op de krachten van mensen in je organisatie.

 

In het tweede uur de maandelijkse reeks "Human Technology People Power". Hoe groot is de belofte van technologie? Sneller, beter, veiliger, leuker. Maar in de praktijk gaat er van alles mis. Onderzoek toont aan dat er veel te winnen is op het gebied van technologie. Er is ruimte voor 64% meer succes als je aandacht besteed aan het verbeteren van 7 'skills and attitudes’. In deze "Human Technology People Power" dook Glenn samen met Wilhelm Frost van Otto Beisheim School of Management en Oscar Lausegger van Oracle in dat onderzoek.

 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

Ga terug