Nieuws

Future sustainability

Duurzaamheid is overal. Op verpakkingen, in het nieuws, het politieke debat en zelfs de borrelpraat. Toch is de uitdaging nog enorm. Hoe ver zijn we en kunnen we versnellen? Glenn van der Burg ging tijdens Impact in gesprek met Katinka Abbenbroek van Springtij.

 

Gedurende het hele jaar zet Springtij allerlei duurzame thema’s op de agenda en daagt uit tot actie met impact. Eenmaal per jaar organiseert Springtij een driedaagse bijeenkomst op Terschelling, met als doel iedereen die iets met duurzaamheid doet in beweging te brengen. Dit jaar is het thema 'De kracht van onze stem'. Met de verkiezingen van 2021 in het vooruitzicht, gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over hoe we een duurzame toekomst kunnen realiseren.

 

In het programma Impact delen ondernemers en duurzaamheidsexperts hun visie en aanpak op business impact. Impact richt zich op managers, ondernemers en professionals die geloven in de positieve impact van organisaties op vraagstukken als energie, voeding, eenzaamheid en biodiversiteit. Hoe zorg je voor impact? Wat betekent dat voor de samenleving en hoe zien de nieuwe circulaire businessmodellen eruit? Met gasten in de studio, telefonische interviews en de laatste inzichten uit de wetenschap in vogelvlucht.

 

Impact is elke tweede en vierde vrijdag van de maand tussen 14:00 en 15:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms en impact.radio.

 

Ga terug