Nieuws

People Power

Glenn van der Burg sprak tijdens People Power in 'Future of Work' met Hajo Reijers, Maria Peeters en Olof Suttorp over leren van data. Met Caroline Koetsenruijter sprak Glenn over haar boek 'Jij moet je bek houden!' en was er weer een Forum.

 

Wat kun je van organisatieprocessen leren door naar de data te kijken? Wat leer je van de verschillende stromen in een organisatie? Op basis van die data en gesprekken in de organisatie kan je die stromen aanmerkelijk verbeteren en de processen aanpassen. Tijdens 'Future of Work' sprak Glenn van der Burg met prof. dr. ir. Hajo Reijers, Professor of Business Process Management & Analytics aan de Universiteit Utrecht; prof. dr. Maria Peeters, Universitair hoofddocent Sociale en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht, en met Olof Suttorp, voorzitter van de raad van bestuur van het Amphia Ziekenhuis.

 

In People Power Café Forum ging Harry Starren in gesprek over drijfveren. Eerder waren bij Café Forum afscheid, autonomie, burgerschap en crisis het onderwerp. Deze aflevering ging het over evenwicht. Balans. In economie en samenleving, in werk en privé, in de natuur. Op tal van terrein is evenwicht of het ontbreken ervan aan de orde. In het Forum schoven aan Peter Baas van Bureau 58110 en prof. Sheida Mohebbi, auteur en coach voor People Power.

 

Boek, jij moet je bek houden! Elk jaar ervaren maar liefst 1,6 miljoen professionals conflicten en agressie tijdens hun werk. Zij krijgen te maken met boze burgers, agressieve cliënten, manipulerende patiënten, verongelijkte ouders/verzorgers, opgefokte passagiers en klanten die geen nee accepteren. 'Jij moet je bek houden!' helpt professionals effectief om te gaan met deze situaties en sterker uit de strijd te komen. Glenn van der Burg sprak in deze uitzending met Caroline Koetsenruijter, schrijfster van het boek. Waar moet je aan denken als het over agressie gaat? Bij welke beroepen komt het veel voor en wat kan je eraan doen als werkgever, als HR professional en als werknemer zelf?

 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug