Nieuws

People Power

Glenn van der Burg ging tijdens People Power in gesprek met Tom Bos van Online Academy en Rik Meijering van het UWV over leren in je organisatie. Daarnaast was Florentine Verheijen van Canon te gast in 'HR Creates People Power'.

 

Als UWV medewerker kan je je leven lang leren. Ieder UWV’er mag een onbeperkt aantal trainingen volgen, ongeacht de duur of de prijs. Glenn van der Burg ging in deze uitzending in gesprek met Rik Meijering, Manager Performance Development bij het UWV en verantwoordelijk voor het project ‘All you can learn’, en Tom Bos, algemeen directeur van Online Academy. Glenn wil graag van de heren weten hoe je tot zo’n concept komt, wat de resultaten zijn, welke waarde dit toevoegt aan de organisatie en hoe je zoiets organiseert.

 

“You can not build an organization fit for the future, if it is not fit for human beings.” In deze gevleugelde uitspraak van prof. Gary Hamel verbindt hij de toekomstbestendigheid van organisaties aan de mate waarin een organisatie in staat is om het beste in mensen naar boven te halen. HR heeft een sleutelrol in het ontwikkelen van deze kwaliteiten. In de reeks maandelijkse radioprogramma’s onder de titel 'HR creates People Power' gaat Glenn van der Burg met HR verantwoordelijken in gesprek gaan over de kracht van mensen in organisaties. Wat is jouw visie op innovatie, ondernemerschap en continu verbeteren? Wat is de kracht van mensen en wat de zwakte? Welke rol speelt HR hierin? Hoe pak jij het aan in jouw organisatie? Hoe laat jij de kwaliteiten van elk individu tot zijn recht komen? In deze aflevering was te gast Florentine Verheijen, Human Capital Directeur bij Canon. 

 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug