Nieuws

Denk jij aan je productiestrategie?

Organisaties praten vaak over een ‘merkstrategie’ of een ‘communicatiestrategie’, maar waarom nooit over de ‘productiestrategie’? Niels Scheide en Bart Reef van Dot Connectors waren bij Ron Lemmens te gast in een Business Update. 

 

Samen gingen ze in gesprek over waar een goede productiestrategie uit moet bestaan en wat zijn de voordelen van deze strategie.

 

New Business Radio Update

Op dit moment maakt New Business Radio speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

 

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er? En hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? 

 

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

 

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

 

Ga terug