Nieuws

De Ondernemer

Robert van den Ham ging tijdens De Ondernemer op New Business Radio in gesprek met Noud Baijens, directeur van Pro Contact. Wat zijn de meest gemaakte fouten bij het opnieuw opstarten van een bedrijf en gaf hij tips over hoe je een bedrijf weer opbouwt na corona. 

 

Daarnaast sprak Robert met Michiel van Vlimmeren, SVP & General Manager Salesforce Nederland, over onder meer het virtuele event Salesforce Live op 7 oktober, hoorde je Jan Meerman van INretail over de nieuwe aangekondigde coronamaatregelen en sprak Robert met Lennard van Otterloo over Brexit.

 

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via Apple Podcasts, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

 

De talkshow wordt afwisselend gepresenteerd door Robert van den Ham, Thomas Hendriks en Joni Hendrix. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van DPG Media.

 

Ga terug