Nieuws

De Ondernemer Onderweg

In de allereerste uitzending van De Ondernemer Onderweg ontving Roland Tameling in de studio Mike Belinfante, Senior Manager Public Relations & Spokesman van MG Motor Europe. Hoe gaat hij het nieuwe Chinese merk in de Europese markt zetten?

 

Tijdens De Ondernemer Onderweg hoorde je ook Bas van Putten met zijn column en belde Roland Tameling met Syndesmo. Voor veel ondernemers is het een hele klus om een bedrijf en haar medewerkers zo goed mogelijk mobiel te houden. Welke opties heb je tegenwoordig, waarom zou je ergens wel of niet voor kiezen en wat kost dat hele geintje? Voor antwoorden op die vragen belt Roland elke aflevering met de mobiliteitsexperts van Syndesmo, een bedrijf dat andere bedrijven helpt om mobiel te blijven. 

 

Mobiliteit en je bedrijf. Hoe combineer je dat duurzaam, comfortabel en kostenefficiënt? In het nieuwe radioprogramma De Ondernemer Onderweg geeft Roland Tameling ondernemers de juiste richting. Of het met de auto, motor, trein, bus of e-bike is, in elke aflevering geven experts hun visie over ondernemen, mobiliteit en alle innovaties die daarbij horen. En: Bas van Putten presenteert, vanachter welk stuur dan ook, zijn radiocolumn.

 

Stem tweewekelijks op de dinsdag om 11:00 uur af op New Business Radio voor De Ondernemer Onderweg. Ook terug te luisteren als podcast.

 

Ga terug