Nieuws

People Power

Glenn van der Burg sprak tijdens People Power met Derek Bruce van Signify en Tom Bos van de Online Academy over een 'leven lang leren'. Verder sprak Glenn met Martine Bolhuis en Walter Lammerse, beide van Centraal Beheer, over duurzaamheid. 

 

Doen leidinggevenden ook aan een 'leven lang leren'? Steeds meer geven we die mogelijkheid aan medewerkers. Maar hoe gaan leidinggevenden daarmee om? En wat vinden de heren van het onderzoek waaruit blijkt dat een op vier medewerkers een andere baan wil door een slechte relatie met een leidinggevende? Glenn van der Burg ging in gesprek met Derek Bruce, Director Leadership Development bij Signify, en Tom Bos, algemeen directeur van de Online Academy. 

 

Zowel werkgevers als medewerkers voelen steeds meer onzekerheid rondom werk en inkomen. Hoe staat het met mijn bedrijf? Kan ik nog wel overleven? Hoe staat het met mijn baan? Blijft mijn baan bestaan? Welke impact heeft deze zoektocht naar zekerheden op het werken aan Duurzame Inzetbaarheid? Glenn ging in gesprek met Martine Bolhuis, Managing Consultant Duurzame Inzetbaarheid, en Walter Lammerse, beleidsadviseur Sociale Zekerheid. Beide werkzaam bij Centraal Beheer. Ook in deze uitzending een bijdrage van hovenier Douwe Snoek en prof. dr. Rick van Baaren, hoogleraar gedragsverandering & maatschappij aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug