Nieuws

Wonen in een zeecontainer

Een Business Update over duurzaam wonen op New Business Radio. Ron Lemmens ging in gesprek met Tom Mulder van ZeecontainerWoningen.nl over een nieuwe manier van bouwen door middel van zeecontainers.

 

Een duurzame zeecontainer dient als basis voor onder andere luxe tuinhuizen, sauna's, zorgwoningen en tuinkantoren. Deze containers kunnen echter ook ingezet worden om permanente woningen en zelfs villa’s te bouwen. 

 

New Business Radio Update

Op dit moment maakt New Business Radio speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

 

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er? En hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? 

 

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

 

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Ga terug