Nieuws

People Power

Glenn van der Burg sprak tijdens het eerste uur van People Power met Roger Schoone, Tom Bos en Joseph Kessels over de positie van de L&D afdeling binnen een grote organisatie. Het tweede uur waren te gast Hans Thijssen en Tom van Disseldorp.

 

In november 2019 ontving de Achmea Academy de DevelHub Award, omdat de academy toonaangevend is op het gebied van leren en ontwikkelen binnen grote organisaties. Een jaar eerder, in 2018, had de Achmea Academy ook al een plaats in de top drie weten te bemachtigen in de ranking van beste bedrijfsacademy van Nederland. Wat doen Roger Schoone, manager van de Achmea Academy en zijn collega's om dat te bereiken? Glenn van der Burg sprak met hem en Tom Bos, directeur van de Online Academy, over de opzet en aanpak van het zakelijke opleiden. Daarnaast sprak hij met emeritus hoogleraar Joseph Kessels over de positie van de Learning & Development afdeling binnen een grote organisatie.

 

Hoe transformeer je een traditioneel mediabedrijf naar een flexibele en innoverende organisatie? Hoe maak je gebruik van moderne technologieën en wat is de rol van HR daarbij? Hans Thijssen, HR Manager van het Mediahuis Limburg en Tom van Disseldorp, Managing Consultant bij Centraal Beheer Open waren te gast. Martine Bolhuis van Centraal Beheer verzorgde de column.

 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug