Nieuws

De Ondernemer

Robert van den Ham ging tijdens De Ondernemer in gesprek met Harry Bijl, retailexpert en innovatiemanager bij INretail, over hoe als 'fysieke winkeliers' om te gaan met Black Friday, en met Richard Wolters van Motiv over cyber security.

 

Daarnaast belde Robert met Lennard van Otterloo over Brexit en het effect van Joe Biden als nieuwe president van de Verenigde Staten. 

 

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via Apple Podcasts, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

 

De talkshow wordt afwisselend gepresenteerd door Robert van den Ham, Thomas Hendriks en Joni Hendrix. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van DPG Media.

 

Ga terug