Nieuws

Maken micro-autootjes de bestelbus overbodig?

Roland Tameling ging tijdens de derde uitzending van De Ondernemer Onderweg in de studio in gesprek met Ronald Schoonrok, ondernemer en de bedenker van YKS1, het 'sexy stadsautootje van de toekomst’. 

 

Tijdens De Ondernemer Onderweg hoorde je ook Bas van Putten met zijn column en ontving Roland Tameling mobiliteitsexpert Jos Hollestelle van Syndesmo. Voor veel ondernemers is het een hele klus om een bedrijf en haar medewerkers zo goed mogelijk mobiel te houden. Welke opties heb je tegenwoordig, waarom zou je ergens wel of niet voor kiezen en wat kost dat hele geintje? Voor antwoorden op die vragen praat Roland elke aflevering met de mobiliteitsexperts van Syndesmo, een bedrijf dat andere bedrijven helpt om mobiel te blijven. 

 

Mobiliteit en je bedrijf. Hoe combineer je dat duurzaam, comfortabel en kostenefficiënt? In het nieuwe radioprogramma De Ondernemer Onderweg geeft Roland Tameling ondernemers de juiste richting. Of het met de auto, motor, trein, bus of e-bike is, in elke aflevering geven experts hun visie over ondernemen, mobiliteit en alle innovaties die daarbij horen. En: Bas van Putten presenteert, vanachter welk stuur dan ook, zijn radiocolumn.

 

Stem tweewekelijks op de dinsdag om 11:00 uur af op New Business Radio voor De Ondernemer Onderweg. Ook terug te luisteren als podcast.

 

Ga terug