Nieuws

De week van de ondernemer 2020

Robert van den Ham, Thijs van Dijk en Joni Hendrix deden LIVE verslag van ‘De Week van De Ondernemer! Vanuit Liemès Food District hoorde je de meest uiteenlopende ondernemers en werden de nominaties voor de Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar bekend gemaakt.

 

Robert van den Ham, Thijs van Dijk, Joni Hendrix en Ron Lemmens gingen onder meer in gesprek met: Hans Biesheuvel van ONL, Thierry Aartsen van de VVD, retail-expert Cor Molenaar, retail- en marcom-expert Fred Rutgers, Jordy Cobelens van TW Steel, Lena Cobelens van Le Olive, Ed Bindels van Amac en Liemès Food District, Cristel van de Ven van Vereniging Zelfstandigen Nederland, Sjoerd Peppeing van bol.com en Ralph van Dam van MKBDoorgaan en Geldfitzakelijk.

 

De Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer wordt al ruim twintig jaar georganiseerd om, in het algemeen, ondernemerschap te stimuleren; het is uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van het land. Het wordt van maandag 16 tot en met vrijdag 20 november een bijzondere editie: tal van ondernemers en andere experts uit het bedrijfsleven stappen op het digitale podium om collega’s te adviseren, inspireren en de crisis door te helpen.

 

Interviews dag 5

 

Interviews dag 4

 

Interviews dag 3

 

Interviews dag 2

 

Interviews dag 1

 

Ga terug