Nieuws

E-Commerce Insights

Ron Lemmens en Wilco Slabbekoorn van AfterPay gingen tijdens de allereerste uitzending van E-Commerce Insights in gesprek met Rick Hoving van ASICS, Mitch Dielemans van Parfumswinkel.nl en e-commerce expert Michel Lieffering.

 

Hoe krijg je als webshop een online klik met je doelgroep? Hoe creëer je tegenwoordig de meest aantrekkelijke online klantervaring? Hoe speel je in op e-commerce en digitale trends en hoe pas je datagedreven inzichten toe in je webshop? Hoe ga je als webshop om met de nieuwe werkelijkheid die corona heet? Hoe maak je als webshop anno 2020 een succes van Black Friday, Cyber Monday en de december cadeaumaand? Wat is de impact van veranderende consumentenvoorkeuren en -gedrag op e-commerce?

 

Je krijgt antwoorden in het programma E-Commerce Insights op New Business Radio. Elke derde donderdag van de maand om 17:00 uur praten Wilco Slabbekoorn en Ron Lemmens met experts over kansen en uitdagingen in e-commerce. Het programma is ook terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

 

E-Commerce Insights is powered by AfterPay.

 

Ga terug