Nieuws

De BV ik

In deze tijd, waarin er enorm veel verandert, is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Martine Hauwert sprak tijdens een Business Update met Gerard Scheenstra van Knowvium over duurzaam inzetbaarheidspotentieel.

 

Kan je je hoofd boven water houden en tegelijkertijd werken aan je duurzaam inzetbaarheidspotentieel? Hierover gaat Martine Hauwert in gesprek tijdens de speciale Business Updates met Gerard Scheenstra van Knowvium.

 

New Business Radio Update

Op dit moment maakt New Business Radio speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

 

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er? En hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? 

 

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

 

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

 

Ga terug