Nieuws

271120 Let's Talk Business NOGEPA

Young Energy Officers

Fabienne de Vries ontving tijdens Let's Talk Business met drie Young Energy Officers. Tom Covens, Lars Jacobs en Pooja Peters gingen uitgebreid met Fabienne in gesprek over hun rol en die van hun werkgevers in de energietransitie.

De Young Energy Officers zijn twaalf jonge professionals werkzaam in de olie- en gasindustrie die actief willen meeluisteren, meepraten en meedenken over de energietransitie. Tom Covens is werkzaam voor Vermilion Energy, Lars Jacobs voor Total E&P Nederland en Pooja Peters voor de Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie, oftewel NOGEPA.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en maatschappelijk verantwoorde koffie.

Luister live