Nieuws

People Power

In People Power ontving Glenn van der Burg Nick van Dam, Tom Bos en Jan Willem Bouwmeester om te praten over Learning & Development. Door de toenemende digitalisering en de afnemende levensduur van bedrijven kunnen we niet meer zonder een leven lang leren

 

Nick van Dam heeft duidelijke ideeën over Learning & Development. Door de toenemende digitalisering en de afnemende levensduur van bedrijven kunnen we niet meer zonder een leven lang leren. Alleen zo houd je perspectief op werk. Mooie bijvangst van dat altijd maar blijven leren is dat mensen er gelukkiger van worden. Als je blijft leren, stelt Van Dam, kom je niet vast te zitten in een bepaalde functie of rol en houd je meer mogelijkheden open om ander werk te gaan doen. Kortom een leven lang leren is onontkoombaar! Over dit onderwerp ging Glenn van der Burg in de uitzending van People Power in gesprek met Nick van Dam, hoogleraar Learning & Development, Chief Learning Officer IE Universiteit in Madrid, schrijver, facilitator en nog heel veel meer; Tom Bos, algemeen directeur van Online Academy, en Jan Willem Bouwmeester, hoofd Learning & Development bij Vanderlande.

 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug