Nieuws

Groeiversnellers met Kemal Tas

Tijdens de tweede Groeiversnellers special op New Business Radio gingen Martine Hauwert en co-presentator Stephan de Graaf in gesprek met ondernemer Kemal Tas. Met zijn Ledstores is hij hard bezig de LED-markt te veroveren.

 

Kemal Tas is een prototype ondernemer. Met Ledstores wist hij zichzelf de Quote in te katapulteren. Zijn achtergrond ligt in finance en heeft bij een aantal grote banken gewerkt. In 2012 is hij gestart met Ledstores en heeft inmiddels veel ervaring in online marketing. Ze gingen in gesprek over zijn ondernemersverhaal, groeistrategie en hoe hij naar de toekomst kijkt.

 

In Groeiversnellers staan top ondernemers en top marketeers centraal. Daarbij spreken we iedere keer een nieuwe gast om persoonlijke verhalen, praktijk ervaringen en praktische tips te delen die allemaal met groei te maken hebben en waarbij marketing een cruciaal onderdeel is.

 

Deze specials op New Business Radio worden gemaakt in samenwerking met Pixelfarm, een marketingbureau voor merken die online willen groeien. De presentatie is in handen van Martine Hauwert en Stephan de Graaf van Pixelfarm.

 

Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify).

 

Ga terug