Nieuws

People Power

In het eerste uur van People Power op New Business Radio schoof Sjef Drummen digitaal aan bij Glenn van der Burg en Jeroen Busscher in People Power Change. In het Forum spraken Glenn van der Burg en Harry Starren met Vittorio Busato en Ellen van den Honert.

 

Om mee te kunnen met de razendsnelle veranderingen moeten de meeste organisaties hun manier van werken voortdurend aanpassen. Maar hoe verander je mensen? In People Power Change gaan Jeroen Busscher en Glenn van der Burg in gesprek met mensen die veranderingen aanvoeren. Wij noemen ze change agents. Zij zijn de inspiratiebron voor de gedragsverandering van anderen. We onderzoeken hoe change agents denken, maar vooral hoe ze doen. Hoe veranderen zij organisaties, teams of individuen? Sjef Drummen, onderwijskunstenaar en vice voorzitter van Taskforce Ontwikkelingsgericht Onderwijs, schoof online aan in de studio.

 

Professionals zoeken geen motivatie, ze zijn al gemotiveerd. Ze hebben gekozen voor het vak dat ze beoefenen. Ze hebben een relatief lange leerweg afgelegd. Ze zoeken inspiratie. Hoe vinden ze die, wie inspireert je, wat inspireert je, hoe inspireer je anderen en hoe blijf je geïnspireerd als je beperkt bent in je ontmoetingskansen? Glenn van der Burg ging erover in gesprek met Vittorio Busato, hoofdredacteur van De Psycholoog en Ellen van den Honert, politicoloog en jazz zangeres. Ellen was assistent van Eckart Wintzen in Californië waar zij lange tijd woonde, nam enkele cd’s op, woonde in Frankrijk en werkte in Zwitserland. Ze raakte gefascineerd door de teloorgang van wildernis en zet zich daar nu voor in via haar stichting ‘Wild about Music’.

 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug