Nieuws

People Power

Glenn van der Burg ging tijdens People Power op New Business Radio in gesprek met Raf Lamberts van Vanderlande in het themauur 'HR creates People Power'. In het tweede uur ging Glenn in gesprek met Rini van Solingen van Prowareness over agile zijn.

 

In de reeks maandelijkse radioprogramma’s onder de titel 'HR creates People Power' gaat Glenn van der Burg met HR verantwoordelijken in gesprek over de kracht van mensen in organisaties. Wat is jouw visie op innovatie, ondernemerschap en continu verbeteren? Wat is de kracht van mensen en wat de zwakte? Welke rol speelt HR hierin, hoe pak jij het aan in jouw organisatie en hoe laat jij de kwaliteiten van elk individu tot zijn recht komen? In deze aflevering sprak Glenn van der Burg met Raf Lamberts van Vanderlande.


Agile is een buzzword in organisaties. Er wordt bij verzekeraars en banken op los gescrumd in squads. Hoe heeft het zich ontwikkelt tot de hype die het nu is, wat ligt er in de toekomst en wat zijn de laatste inzichten voor het al dan niet inzetten van de agile principes? Glenn van der Burg ging in gesprek met dé expert in Nederland: Rini van Solingen van Prowareness, hoogleraar en auteur van meerdere managementboeken.


Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug