Nieuws

People Power

Glenn van der Burg ging tijdens People Power in gesprek met met Evert Hatzmann, schrijver van het boek 'Houd je Feedback!' Ook sprak Glenn met Tineke van Kooten van Het Leerbedrijf en Darya Moghimi van Human Capital Group over ouderen in de arbeidsmarkt.

 

Evert Hatzmann is schrijver van het boek 'Houd je Feedback!' Of het nu een functioneringsgesprek, een voortgangsgesprek of een bilateraal overleg wordt genoemd, dat maakt niet uit. Als medewerker sta je sowieso voor aanvang al met 1-0 achter. Enkel en alleen omdat niet jij, maar je manager een dergelijk gesprek eerst voorschrijft en vervolgens leidt. En jou dan wel even gaat vertellen wat hij of zij van jouw functioneren vindt. Dat kan anders.

 

Met de tips, tricks en tools in 'Houd je Feedback!' pak je voortaan zelf de regie op het verlagen van je motivatiekillers en op het verhogen van je motivatiekicks. Dit simpelweg door eerst voor jezelf vast te stellen hoe je scoort op de factoren van werkgeluk en om met de uitkomst daarvan onder je arm het goede gesprek met je manager aan te gaan over waar het werkelijk om gaat: je huidige en je toekomstige werkbeleving! Wat die tips, tricks en tools zijn en hoe je het goede gesprek met je manager moet voeren, daarover sprak Glenn van der Burg met Evert Hatzmann.

 

In het tweede uur sprak Glenn van der Burg met Tineke van Kooten van Het Leerbedrijf en Darya Moghimi van Human Capital Group over ouderen in de arbeidsmarkt. Wat zijn de voordelen, kansen en oplossingen voor deze doelgroep?

 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug