Nieuws

De Ondernemer Ondernemersdebat

Luister hier naar de tweede talkshow van De Ondernemer Kiest. Topeconomen Arnoud Boot, Ronald Kleverlaan en Lex van Teeffelen waren te gast bij presentator Thomas Hendriks en gastheer Hans Biesheuvel van ONL.

 

De talkshow vond plaats in het Ondernemershuis in Den Haag. Centraal in het gesprek stond de financiering in het mkb, hoe je als ondernemer uit de crisis te investeren en de rol van de banken.

 

Waar in de eerste talkshow van De Ondernemer Kiest vier Tweede Kamerleden aan het woord kwamen, is het vanuit het Ondernemershuis in Den Haag in deze tweede aflevering de beurt aan drie topeconomen. Onder leiding van presentator Thomas Hendriks bespraken zij met gastheer/ONL-voorzitter Hans Biesheuvel financiering in het mkb anno nu.

 

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via Apple Podcasts, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

 

De talkshow wordt afwisselend gepresenteerd door Robert van den Ham, Thomas Hendriks en Joni Hendrix. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van DPG Media.

 

Ga terug