Nieuws

Thuiswerken als bestuurder

Ron Lemmens sprak tijdens een Thuiswerk Update met Paul Geraeds, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Commissarissen en Directeuren. Door zijn rol binnen het NCD fungeert hij als verlengstuk van bestuurders van het Nederlandse bedrijfsleven.

 

Met Ron ging hij in gesprek over uitdagingen waar bestuurders van het Nederlandse bedrijfsleven in deze coronatijd tegenaan lopen.

 

Thuiswerk Summit

New Business Radio gaat in de weken voor het event tijdens verschillende Thuiswerk Updates in gesprek over dit thema. Ook luister je op New Business Radio op 25 en 26 maart LIVE naar speciale programma's en schakelen we naar het event. 

 

Het Thuiswerk Summit is een online kennisevent voor management- en directieleden, die behoefte hebben aan de nieuwste praktijkgerichte kennis, rondom het thuiswerken. 

 

Experts en panelleden delen hun kennis over de ervaringen, die zij het afgelopen jaar hebben opgedaan en dagelijks succesvol toepassen.

 

Tijdens de Summit zal er op de laatste wetenschappelijke thuiswerk onderzoeken van o.a. de Henley University i.o.v. Capgemini en het Centraal Planbureau (CPB) worden ingezoomd.

 

 

Ga terug