Nieuws

#Throwback

De laatste weken hebben wij diverse (toen nog) kamerkandidaten gesproken over persoonlijke drijfveren. Speciaal voor degene die het leuk vinden om één of meerdere gesprekken terug te beluisteren als podcast, hebben we ze voor jullie op een rijtje gezet.  

 

In de podcastreeks van 'OmniTalks: de Kamerkandidaten' bleven we zoveel mogelijk weg van stereotiepe lijsttrekkersdebatten. In deze podcast hoorde je aan ander geluid en hebben Ron Lemmens, Jacques Bettelheim en Eli Schim van der Loeff de mens achter de politicus laten zien. Wat zijn zijn of haar diepere drijfveren? Waar wil hij of zij naartoe? Wat wil hij of zij als politicus achterlaten? Die kanten blijft nog te vaak onderbelicht, maar geven politici kleur.

 

We voerden het gesprek aan de hand van de favoriete fragment(en) uit een boek, gedicht of speech, en meest geliefde muziek of songtekst van de politicus. Waarom deze fragmenten, waarom deze teksten? Wat zegt deze keuze over de politicus? Wat halen zij eruit? Hoe vertaalt die keuze zich naar de wijze waarop zij politiek bedrijven? Daarnaast krijgen we antwoorden op de vraag: hoe ziet hun eigen politieke testament er straks uit? Oftewel: hoe hopen zij straks terug te kijken op hun loopbaan als politicus?

  

New Business Radio maakt 'OmniTalks: de Kamerkandidaten' in samenwerking met Omnicom PR Group.

 

Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify).

 

 

Ga terug