Nieuws

People Power

Glenn van der Burg sprak tijdens People Power met hoogleraar Joseph Kessels en Tom Bos van Online Academy. Ook gingen Glenn en Jeroen Busscher in gesprek met presentatiecoach Rutger Mollee in People Power Change.

 

Medewerkers zijn voor organisaties heel belangrijk in het verwezenlijken van doelen. Het blijven ontwikkelen van medewerkers is cruciaal voor organisaties om succesvol te zijn en te blijven. De ontwikkeling van medewerkers is belangrijk, omdat medewerkers dan in staat zijn te anticiperen en te reageren op huidige en toekomstige ontwikkelingen in de markt. Om medewerkers succesvol te blijven ontwikkelen is een visie op leren en ontwikkelen een must voor organisaties. Maar hoe gaan organisaties om met de noodzaak tot leren en ontwikkelen, welke visie moet een werkgever hebben en welk beleid moet hij uitvoeren om tot een lerende organisatie te komen? Allemaal vragen waarover Glenn van der Burg in deze aflevering van People Power in gesprek ging met Joseph Kessels, Emeritus hoogleraar Human Resource Development en Tom Bos, algemeen directeur van de Online Academy.

 

Veranderen is noodzakelijk voor mensen en organisaties, maar het is ook heel lastig. In People Power Change gaan Jeroen Busscher en Glenn van der Burg op zoek naar inzichten in verandering. Dat doen ze in gesprek met mensen die veranderingen aanvoeren: de change agents. Zij zijn de inspiratiebron voor de gedragsverandering van anderen. Hoe veranderen zij organisaties, teams of individuen? Glenn van der Burg en Jeroen Busscher gingen hierover in gesprek met presentatiecoach Rutger Mollee.

 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Ga terug