Nieuws

Verbinden, versnellen, versterken

Donderdag 8 april vindt de InnovatieExpo van 2021 geheel online plaats. Welke innovaties zie je op het gebied van energie, circulaire economie, verstedelijking en mobiliteit? Ron Lemmens sprak over de expo met Peter van Rheenen tijdens een Business Update.

 

De InnovatieExpo is op initiatief van de Ministeries van Economische Zaken en Klimaat, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en Infrastructuur en Waterstaat. Het thema van dit jaar is 'verbinden, versnellen, versterken'.

 

New Business Radio Update

New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

 

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? 

 

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

 

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

 

 

Ga terug