Nieuws

Succesvol thuiswerken

Op 25 en 26 maart vond het Thuiswerk Summit plaats. Maandag blikte Ron Lemmens tijdens een special met organisator en initiatiefnemer Mike Stern, Martijn van Lieshout en Egbert Jonge terug op het event en blikken we vooruit op de komende summit.

 

Het volgende Thuiswerk Summit vindt plaats op 1 en 2 september. Mike Stern is organisator en initiatiefnemer van het Thuiswerk Summit, Martijn van Lieshout is marketing directeur bij VodafoneZiggo en Egbert Jonge is Program Leader Labour bij het Centraal Planbureau en Associate Professor aan de Leiden Universiteit.

 

Thuiswerk Summit
Sinds het uitbreken van de coronacrisis, zien we dat het thuiswerken veel aanpassingen van iedereen vergt. Niet alleen voor de thuiswerkers zelf, maar ook bij het management van bedrijven. Door deze veranderende werksituatie is er een groeiende behoefte aan kennis bij leidinggevenden ontstaan, om de thuiswerkprocessen effectiever aan te gaan sturen. Tijdens het Thuiswerk Summit worden kennis, vraag en aanbod op vernieuwende wijze met elkaar in verbinding gebracht. Het volledige programma is te vinden op: www.thuiswerksummmit.nl

 

Ga terug