Nieuws

People Power

Glenn van der Burg sprak tijdens People Power met Dominique Hermans van Randstad Nederland en Tom Bos van Online Academy over flexwerkers op de arbeidsmarkt. Ook sprak Glenn met Raymond Joore van Yourdesq over een soort Airbnb voor werkruimte.

 

Er is veel discussie over de positie van flexwerkers op de arbeidsmarkt. Eén van de pijnpunten is de mogelijkheid voor ontwikkeling en opleiding van flexwerkers. Randstad Nederland heeft daar een grote stap in gezet met het opleidingsprogramma 'Randstad Boost', met daarin veel vakopleidingen voor hun kandidaten. Samen met NCOI zet Randstad een nog verdergaande stap. Welke stap dat is, waarom Randstad dat doet en of dat de positie van flexwerkers structureel verbeterd? Dat besprak Glenn van der Burg met Dominique Hermans, managing director Randstad Nederland en Tom Bos, algemeen directeur van Online Academy. Online Academy is onderdeel van de NCOI Groep.

 

Yourdesk is een soort Airbnb voor werkruimte, zij zorgen voor een flexibilisering van waar en hoe je kan werken. Hoe gaat hun product werken veranderen? Daar ging Glenn van der Burg over in gesprek met Raymond Joore van Yourdesq.

 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

 

Ga terug