Nieuws

Onderzoeken binnen de zorg

Martine Hauwert sprak tijdens een Business Update met Ian Leistikow en Anne Margriet Pot, beide professor en hoogleraar aan de Erasmus Universiteit en werkzaam bij Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Samen hadden ze het over het belang van deze samenwerking en onderzoeken voor de zorg.

 

New Business Radio Update

New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

 

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? 

 

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

 

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang

 

Ga terug