Nieuws

Marqeting wint ondernemersprijs 2015

De vier ondernemers achter het bedrijf Marqeting zijn door TeamVenture uitgeroepen tot het beste ondernemersteam van 2015. Naast de mooie award, winnen ze ook hun eigen programma op New Business Radio!   

 

Voor het derde jaar op rij ging TeamVenture op zoek naar het beste (opkomende) ondernemersteam van Nederland. Het is de enige award in de wereld die zich specifiek richt op wat velen zien als de belangrijkste succesfactor van innovatieve en snelgroeiende bedrijven: het ondernemersteam.

 

Hieronder staan de fragmenten met de drie finalisten die we eerder deze maand hebben gesproken. De publieksprijs is gewonnen door SCRiBBR

 

ENTREPRENEUR TEAM AWARD 2015 FINALIST SCRiBBR

 

We stellen aan je voor SCRiBBR, één van de finalisten van de Entrepreneur Team Award 2015. SCRiBBR is uitgegroeid tot een internationale speler! Het redigeren van scripties door een ervaren taalkundige en blijkt een succes formule.  

 

Na zijn studie finance aan Tilburg University zocht Bas Swaen een technisch onderlegde partner om samen zijn bedrijfsidee mee te realiseren. Via via kwam hij in contact met Richard van Laak die op dat moment Information Management aan dezelfde universiteit studeerde. Richard betrok al snel zijn evenzeer technisch onderlegde vriend Koen met ondernemersaspiraties bij het project die ook Information Management studeerde.  

 

Afgelopen jaar groeide het aantal medewerkers van 2 naar 10, het aantal editors van 50 naar 250 en steeg de omzet met ruim 230%. Hun geslaagde samenwerking wordt aangedreven door een unieke samenstelling van karakters, kennisgebieden, gelijkwaardigheid, een gedeelde visie en sterk streven naar internationale groei.

 

ENTREPRENEUR TEAM AWARD 2015 FINALIST ETRIAS

 

We stellen je graag voor aan Etrias, het trio leerde elkaar kennen tijdens een studiereis en ontdekten dat Wouter websites bouwde als hobby, Stan een bjjbaan als online-markteer had en Laurens een inkoopkanaal had via de textielfabriek van zijn tante. 

 

 

ENTREPRENEUR TEAM AWARD 2015 FINALIST MARQETING

 

Marqeting is een online advertising agency dat in 2011 is opgericht door de jeugdvrienden Gerrit Reinders en Dirk Brand, een commercieel talent en een wizzkid die al sinds de middelbare school samen droomden over het ondernemerschap.

 

Met dank aan fotograaf Huib van Wersch.

Ga terug