creditlab

Sociaal incasseren!

Ron Lemmens ontving tijdens CreditLab in de studio Jeannette Schouten van de gemeente Amsterdam, die haar ervaringen deelde tijdens een ronde met een deurwaarder, en Mark van Beurden en Kees van den Heuvel van GGN!

Lees verder

Incasseren in de praktijk!

In CreditLab ging het deze keer over gedrag, de inzichten en de incassopraktijk! Ron Lemmens sprak erover met FunX-reporter Jeansen Djaoen, Gea Schonewille van het Nibud en met Victor Weerensteijn van GGN!

Lees verder

Creditmanagement in transitie!

Hoe gaat men om met data, voorkomen van grote achterstanden en welke co-creaties zorgen voor een maatschappelijke bijdrage? In deze uitzending bespraken we de trends van 2019. In CreditLab ontving Ron Lemmens vier experts van GGN.

Lees verder

Creditlab vanaf de Credit Expo!

De Credit Expo stond in het teken van 'Credit Management en Maatschappelijke Waardecreatie'! Hoe past het bedrijfsleven zich aan aan de nieuwe waardes die worden gecreëerd? Ron Lemmens was aanwezig en sprak daar met verschillende gasten.

Lees verder

Financiële problemen?

Het helpen van mensen met financiële problemen, of zelfs het helpen deze op te lossen centraal stond centraal in CreditLab. Hoe? Vanuit verschillende invalshoeken spraken onze gasten Martijn van Dijk, Mijke van Gils, Wanda Wever van Timing en Mike Lutterman je hierover bij!

Lees verder

In de hoogste versnelling!

De ontwikkelingen binnen de credit management stort de branch in een stroomversnelling. Wat kunnen we verwachten over één tot drie jaar? Ron Lemmens ontving Martin van Loon en Kees van den Heuvel van GGN Mastering Credit in CreditLab!

Lees verder

Op pad met GGN deurwaarder

Ron Lemmens is op pad geweest met GGN deurwaarder Bram van der Jagt en maakte daar een bijzondere reportage van! In CreditLab GGN sprak Ron in de studio met deurwaarders Bram van der Jagt en Hans van Dijk en blikken ze terug op de reportage, maar ook op het TV-programma Betalen of Leeghalen!

Lees verder

Financieel rijbewijs?

Voor iedereen een financieel rijbewijs, oftewel preventie in Nederland bij schulden! Ron Lemmens sprak er in CreditLab over met Viola den Hartog, de nieuwe directeur operations van GGN, Nathalie Boerebach, directeur van Stichting Urgente Noden en deurwaarder Bram van der Jagt!

Lees verder