Programmering

Let's Talk Business

Elke maandag, woensdag en vrijdag ontvangen we op New Business Radio live in de studio ondernemende mensen met inspirerende verhalen! Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee in Let's Talk Business!

Lees verder

People Power

Mensen maken het verschil in organisaties. Maar hoe haal jij het beste in je medewerkers naar boven? Hoe richt je een organisatie optimaal in? De antwoorden op deze vragen hoor je elke maandag tussen 15:00 en 18:00 uur in People Power!

Lees verder

De Ondernemer

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio bij Robert van den Ham of Anna Neeltje de Boer om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur.

Lees verder

NieuwBestuur - Dutch Davos

Hoe gaat de blauwdruk van het circulaire besturen er uit zien? Wat zijn de Nederlandse invalshoeken op het gebied van circulair besturen? Wie zijn de voorlopers, de game-changers binnen Nederland? Glenn van der Burg en Mildred Hofkes nemen je hierin elke maand mee in NieuwBestuur - Dutch Davos!

Lees verder

My Personal Finance

In de talkshow My Personal Finance bespreekt Roelof Meijer maandelijks met zijn gasten verschillende onderwerpen, die voor elke ondernemer van waarde kunnen zijn voor hun persoonlijke financiële planning. Elke eerste dinsdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur.

Lees verder

MediaMatters

MediaMatters is een programma over innovatie in de mediasector! De presentatoren Bert Kok en Rick van Dijk praten iedere eerste donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met gevestigde namen en nieuwkomers uit de sector. Het programma is naderhand ook als podcast beschikbaar.

Lees verder

CreditLab

Bij incassobureaus denken we vaak aan harde praktijken, waarbij begrip en menselijkheid ver te zoeken zijn. Er is echter ook een andere kant en een andere aanpak. Die wordt door GGN belicht in CreditLab, elke tweede dinsdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur.

Lees verder

Van A tot Z Succesvol

Hessel Jan Smink inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk, elke tweede donderdag van de maand tussen 10:00 en 11:00 uur!

Lees verder

Financials van Morgen

Financials van Morgen is dé nieuwe talkshow op New Business Radio! Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met opmerkelijke spelers uit de financiële wereld. In Financials van Morgen hoor je hoe zij dealen met de dynamiek rond hun specialisme!

Lees verder

Impact

Elke tweede vrijdag van de maand is het tijd om 'Impact' te maken op New Business Radio! Tussen 14:00 en 15:00 uur ontvangt Glenn van der Burg ondernemers en duurzaamheidsexperts over hun visie en aanpak op business impact.

Lees verder

Baaz Business

Baaz Business is hét programma waarin ondernemers en leidinggevenden worden geïnformeerd en geïnspireerd! In elke uitzending komen snelle starters aan het woord en wordt in de studio gesproken met verschillende eindbazen. Elke tweede vrijdag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur!

Lees verder

Marketing Report

In Marketing Report ontvangen presentator Peter Wybenga en sidekick Bas Vlugt, elke derde dinsdag van de maand tussen 18:30 en 20:00 uur, bepalende spelers uit de wereld van de marketingcommunicatie. Ze gaan in gesprek over innovaties en trends in media, creatie en data.

Lees verder

Smart Mobility: The future is now

Jezelf altijd al afgevraagd hoe mobiliteit er rond het jaar 2030 uit gaat zien? Hoe ziet de infrastructuur er tegen die tijd uit en zijn steden nog wel steden? In 'Smart Mobility: The Future Is Now' wordt de theorie verbonden met de praktijk.

Lees verder

GrowthMatters

GrowthMatters is het groeiprogramma voor ondernemers in de regio Gooi en Vechtstreek! Elke derde donderdag van de maand van 16:00 tot 17:00 uur praten Bert Kok en Rick van Dijk met ambitieuze ondernemers uit deze regio!

Lees verder

Data Studio

Data Studio is een maandelijkse talkshow op New Business Radio over data, tech en innovatie. Elke laatste donderdag van de maand praat presentator Luke Liplijn met data-scientists, tech-specialisten en innovators over data en de kansen die het biedt!

Lees verder

Zelf radio maken in 'the pressure cooker’

In de studio van New Business Radio kun jij met je bedrijf of afdeling zelf radio maken. Onder begeleiding van onze presentatoren verzorg jij met jouw team de redactie, de productie en de presentatie van jouw eigen radioprogramma.  

Lees verder

Bordes op de Borrel

We gaan on tour! Bordes op de Borrel is een nieuw programma van Richard Bordes dat informatie en business entertainment bij jou op de zaak combineert.

Lees verder