Programmering

Let's Talk Business

Elke maandag, woensdag en vrijdag ontvangen we op New Business Radio live in de studio ondernemende mensen met inspirerende verhalen! Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee in Let's Talk Business!

Lees verder

Business Update

In deze Business Updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er?

Lees verder

People Power

Mensen maken het verschil in organisaties. Maar hoe haal jij het beste in je medewerkers naar boven? Hoe richt je een organisatie optimaal in? De antwoorden op deze vragen hoor je elke maandag tussen 15:00 en 18:00 uur in People Power!

Lees verder

De Ondernemer

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio bij Robert van den Ham of Anna Neeltje de Boer om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur.

Lees verder

Business Open 3.0

Samen ondernemen, netwerken en verbinden staan centraal in dit magazine programma. Netwerken en zakelijke relaties blijven de sleutels voor continuïteit en succes. Door elkaars business goed te kennen wordt het ook vanzelfsprekender om elkaar te introduceren bij elkaars relaties. 

Lees verder

My Personal Finance

In de talkshow My Personal Finance bespreekt Roelof Meijer maandelijks met zijn gasten verschillende onderwerpen, die voor elke ondernemer van waarde kunnen zijn voor hun persoonlijke financiële planning. Elke eerste dinsdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur.

Lees verder

Doordenkers

Doordenkers Roelof Meijer en Sjaak van Heukelum presenteren samen een 'baanbrekend' programma over doorwerken na je pensioen. Doordenkers hoor je elke eerste dinsdag van de maand tussen 14:00 en 15:00 uur op New Business Radio.  

Lees verder

MediaMatters

MediaMatters is een programma over innovatie in de mediasector! De presentatoren Bert Kok en Rick van Dijk praten iedere eerste donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met gevestigde namen en nieuwkomers uit de sector. Het programma is naderhand ook als podcast beschikbaar.

Lees verder

Van A tot Z Succesvol

Hessel Jan Smink inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk, elke tweede donderdag van de maand tussen 10:00 en 11:00 uur!

Lees verder

Funding Your Business

Hét programma over alle financieringsvormen voor bedrijven en organisaties. Met aandacht voor onder meer MKB- en vastgoed financiering, innovaties zoals crowdfunding, factoring, lease en de actualiteiten binnen de financieringsmarkt.

Lees verder

Groene Groeiers

Hoe laten we de wereld na aan volgende generaties? Droogte, opwarming van de aarde, uitputting van grondstoffen en luchtvervuiling. Hebben we betaalbare oplossingen voor deze problemen? Dit en meer hoor je elke tweede vrijdag van de maand in het programma ‘Groene Groeiers’.

Lees verder

Impact

Elke tweede en vierde vrijdag van de maand is het tijd om 'Impact' te maken op New Business Radio! Tussen 14:00 en 15:00 uur ontvangt Glenn van der Burg ondernemers en duurzaamheidsexperts over hun visie en aanpak op business impact.

Lees verder

Marketing Report

In Marketing Report ontvangen presentator Peter Wybenga en sidekick Bas Vlugt, elke derde dinsdag van de maand tussen 18:30 en 20:00 uur, bepalende spelers uit de wereld van de marketingcommunicatie. Ze gaan in gesprek over innovaties en trends in media, creatie en data.

Lees verder

Smart Mobility: The future is now

Jezelf altijd al afgevraagd hoe mobiliteit er rond het jaar 2030 uit gaat zien? Hoe ziet de infrastructuur er tegen die tijd uit en zijn steden nog wel steden? In 'Smart Mobility: The Future Is Now' wordt de theorie verbonden met de praktijk.

Lees verder

Hey Customer!

Elke laatste donderdag van de maand hoor je Hey Customer! op New Business Radio! Hoe ontdek je als ondernemer wat er speelt bij jouw klanten? Hoe richt je een optimale klantenservice in? En hoe zorg je voor blije klanten? Alles over de ideale customer journey hoor je maandelijks in Hey Customer!

Lees verder

Zelf radio maken in 'the pressure cooker’

In de studio van New Business Radio kun jij met je bedrijf of afdeling zelf radio maken. Onder begeleiding van onze presentatoren verzorg jij met jouw team de redactie, de productie en de presentatie van jouw eigen radioprogramma.  

Lees verder