Nieuws

Branche Update SNL 210324

Overheid en ondernemers spreken elkaars taal niet

Martine Hauwert ontving Stichting Samenwerkend Nederland.

In deze Branche Update werden actuele ontwikkelingen uit de publiek-private branchebijeenkomsten van de komende dagen besproken. Het onderwerp van deze week is de verbetering van het functioneren van overheidsorganisaties, een cruciale kwestie die zowel ondernemers als overheidsinstanties raakt.

Er werd bijvoorbeeld gediscussieerd over de bereikbaarheid van gemeenten, waarbij sommigen overwegen om de openingstijden te beperken. Ondernemers zijn van mening dat gemeenten te allen tijde bereikbaar moeten zijn. Hoe zal het beperken van bereikbaarheid de relatie tussen gemeenten en ondernemers beïnvloeden? Martine Hauwert ging erover in gesprek met Frank Woreel, Otto van Verschuer en Johan Doesburg van Stichting Samenwerkend Nederland.

Branche Update 
In deze speciale reeks branche-updates nemen we je mee in ontwikkelingen die ervoor zorgen dat overheid en het bedrijfsleven bij elkaar aan tafel komen om het gesprek met elkaar aan te gaan.

In co-creatie met Samenwerkend Nederland worden er verschillende branches en cases besproken om kennis te delen en verschillende inzichten te belichten.

Luister live