Nieuws

Return of the pack(age)!

In Europa worden jaarlijks ongeveer 3,5 miljard producten retour gestuurd. Hoe houd je als retailer, fabrikant of distributeur daar zicht op? BuyBay ondersteunt daarbij! Ron Lemmens ontving in Let's Talk Business CEO/founder Thijs Bosgoed en managing director Teun Kraaij! 

Lees verder

Business agility!

Business agility, ofwel agile werken! Daar zijn ze bij Agility Scales druk mee bezig! Ron Lemmens ontving in Let's Talk Business de Founder/CEO van Agility Scales: Jurgen Appelo! Hoe werkt de app/platform en wat heeft crowdfunding daar mee te maken?

Lees verder

Young Captains of Industry!

BANK15 was te gast in Let's Talk Business! Rick van Velthuysen ontving in de studio Jerry Opier, founder van BANK 15. De creators movement opent binnenkort drie nieuwe vestigingen in Nederland en lanceert daarnaast 'Young Captains of Industry'!

Lees verder

CreditLab bij de Credit Expo!

Deze maand een bijzondere aflevering van CreditLab op New Business Radio! De uitzending stond namelijk in het teken van de Credit Expo, waar GGN Mastering Credit de VVCM Credit Management Innovation Award in de wacht sleepte!

Lees verder

People Power Foundation en Impact

In People Power stond een relatief nieuwe Foundation centraal: de AFAS Foundation! Glenn van der Burg ontving Gerben Eversdijk en Roos van der Spek van de AFAS Foundation! Daarnaast was ook Jacob Jan Vreugdenhil van Stichting Woord en Daad te gast!

Lees verder

De slimme aanvraag vandaag!

De data scientists van Coders Co. maakten een slimme digitale toepassing waarmee Amsterdammers makkelijk tips en trucs krijgen als ze een vergunning aanvragen. CEO Gosia Wrzesinska en data scientist Ruben van der Zwaan waren te gast bij Folkert Tempelman in Let’s Talk Business!

Lees verder

Multinational(iteit)!

Hoe laat je een bedrijf met zowel Poolse als Nederlandse roots optimaal renderen en hoe ga je om met die afstand? Arie de Bruin, directeur en co-founder van IT-bedrijf Goyello, was te gast bij Ron Lemmens in Let's Talk Business!

Lees verder

Veiligere persoonsgegevens!

Dat zouden ze moeten zijn dankzij de GDPR! Deze Europese privacyverordening werkt volgens een zevental principes, die jouw persoonlijke data beter beschermen. Richard van Tilborg ging er in SMART Technology over in gesprek met Kenny van Midden van MobileIron!

Lees verder

People Power in de ouderenzorg!

De ouderenzorg is bezig met een grote verandering om cliëntgericht te werken, zodat onze ouderen op een waardige manier verzorgd worden en professionals trots zijn op hun bijdrage daaraan. Femke de Jong draagt als programmaleider daar aan bij, bij zorggroep Archipel!

Lees verder

Groene cadeau's en nieuwe bezorgdienst!

Folkert Tempelman sprak in Let's Talk Business met Robert Jan Merison, directeur logistiek & supply chain van Amacom en Jolanda Koedood van Green Giftbox kwam langs in de studio! Met hen ging Folkert in gesprek over de laatste ontwikkelingen in hun bedrijf!

Lees verder

Chefjezelf!

Hoe blijf je overeind in een wereld die razendsnel verandert? Door dichtbij jezelf te blijven, kansen te pakken en gebruik te maken van je eigen ervaring, kennis en kunde. Is dat makkelijk? Om je daarbij te helpen is er nu het boek #chefjezelf van de journalist Ruud Poels.

Lees verder

Matchmaking voor start-ups!

De uitzending van MediaMatters stond helemaal in het teken van de MatchMaking Days! Dertien start-ups uit elf landen deden daar aan mee. Gedurende drie dagen werden ze voorbereid op de pitch voor de zes deelnemende mediabedrijven en een groot aantal gasten!

Lees verder

Vol met ambitie!

Dan noem je je bedrijf natuurlijk Ambition Group! Rick van Velthuysen ontving in Let's Talk Business founder Richard Moret! Ambition Group helpt bedrijven met het verbeteren van o.a. processen door gamification toe te passen.

Lees verder

Smart cycling!

Bij smart mobility denken we vaak aan auto's en proeven op snelwegen, maar het kan ook op de fiets! Marco Maréchal ontving in de studio Reindert Augustijn van de Provincie Gelderland en sprak ook met Dennis Booman (Winora Group) en Marco Kalden (Batavus/Sparta)!

Lees verder

Communiceren kan je leren!

Glenn van der Burg en Jeroen Busscher ontvingen in People Power veranderadviseur Bart Flos en Martin Veenis van Institute for Business Development! In een uitzending van People Power Change ging het over oplossingsgericht communiceren!

Lees verder

Future proof data!

In een tijd waarin de rol van datacenters snel verandert, zijn er nieuwe uitdagingen op het gebied van het future proof maken van datacenter infrastructuur. Folkert Tempelman had het erover met lead data centre expert Niek van der Pas van datacenterleverancier Minkels!

Lees verder