Nieuws

Bekijk de bijsluiter!

Bijsluiters van medicijnen worden niet altijd goed doorgelezen. Zorganimaties heeft er met Kijksluiter voor gezorgd dat dit nu in begrijpelijke taal wordt uitgelegd. Rob Neeter van Zorganimaties schuift woensdagochtend aan bij Robert Denneman in Let's Talk Business!

Lees verder

Weten is meten!

Precies weten of een bedrijf een goede match is voor jouw product of diensten? Het Finse bedrijf Vainu heeft het antwoord! In een Engelstalige uitzending van Let's Talk Business ontvangt Robert Denneman in de studio Thomas Dieste en Teele Luga.

Lees verder

Smart Mobility in het buitenland!

Hoe smart is men in het buitenland als het gaat om smart city en smart mobility denken en hoe doe je in het buitenland zaken op dit gebied? Guus Derks van het RVO en Joziene van de Linde van GSC3 schoven aan bij Marco Maréchal in Smart Mobility!

Lees verder

Paper vs. digital

IntraData gaat voor 100% papiervrij! Maar hoe rechtsgeldig zijn digitale handtekeningen bijvoorbeeld en tegen welke problemen loop je nog meer aan? Simon Kornblum, commercieel manager van IntraData, weet er alles van! Richard van Tilborg ontving hem in SMART Technology!

Lees verder

Ondernemersopleiding

Tijdens het allereerste Goois Ondernemers Festival eind september, zal er gestart worden met OpMaat Academy! Dit is een opleidingsinstituut voor de (startende) ondernemer. Initiatiefnemer Rob Reeuwijk schoof bij Robert Denneman aan in Let's Talk Business! 

Lees verder

Media Park LIVE! vanaf de IBC!

In samenwerking met het Media Park kwam New Business Radio 4 dagen LIVE! vanaf de International Broadcasting Convention, ofwel IBC! Vier dagen lang kwamen alle nieuwste ontwikkelingen en de beste speakersessies vanuit de Amsterdam RAI!

Lees verder

Math man in mad men's world

Wat is de impact van de vierde industriële revolutie en digitaal darwinisme op tv, uitgevers en media? En hoe gaan toonaangevende multinationals hier mee om? Folkert Tempelman sprak over met Igor Beuker in Let's Talk Business! 

Lees verder

Prins Constantijn bij New Business Radio

Zondag spraken Bert Kok van MediaMatters en Ron Lemmens in de studio van New Business Radio live vanaf de IBC in Amsterdam met Prins Constantijn van Oranje. De prins is ambassadeur van de Nederlandse StartupDelta.   

Lees verder

Twee worden één

IT-infrastructuurdienstverlener PQR en managed services-partij 2ML zijn een paar maanden geleden verder gegaan als één bedrijf verder onder de naam PQR! Robin de Vries en Daan Brenninkmeijer schoven aan in Let's Talk Business om meer te vertellen over de nieuwe visie!

Lees verder

Innovatie is vast goed

Vaak horen we berichten over dat de "huizenmarkt een tikkende tijdbom" is, maar hoe zit het met de vastgoedmarkt? Wordt er veel geïnnoveerd? Ron Lemmens ontving Jeroen Stoop van Makelaarsland in Let's Talk Business!

Lees verder

Dutch Media Week LIVE!

De Dutch Media Week zit erop! We kijken als New Business Radio terug op een zeer geslaagde week vanuit Boekhandel Voorhoeve in Hilversum! Rick van Velthuysen sprak met verschillende gasten aan tafel en Job Dijk sprak met mensen op straat. Iets gemist? Alles is hier terug te luisteren.

Lees verder

Kennis en netwerk!

In Let's Talk Business! sprak Ron Lemmens in de studio Moniek Groot en Els van de Ven van Mikrocentrum, een kennis- en netwerkorganisatie voor industriële bedrijven! Daarnaast alles over het Business Software Event 2017 en Kunststoffen 2017!

Lees verder

Hoe werk je met AI?

We horen steeds meer over het inzetten van Artificial Intelligence, ofwel AI, maar dat is niet altijd positief. Wat is het verschil tussen allerlei soorten AI en hoe ga je daar als bedrijf mee om? Folkert Tempelman sprak met Rob Walker van Pegasystems in Let's Talk Business!

Lees verder

De debiteur!

Deze maand stond de debiteur centraal in de uitzending van CreditLab van GGN Mastering Credit! Ron Lemmens ontving in de studio Dorry Burger van GGN Mastering Credit en Niels de Haan van het contactcenter! 

Lees verder

Robotisering: helemaal het einde!

Robotisering gaat zorgen voor structureel te weinig werk. De doemscenario's vliegen je om de oren! In de 98ste aflevering van People Power belichtte Glenn van der Burg de andere kant van de medaille! Hoe kan robotisering leiden tot beter, leuker en meer werk?

Lees verder

Sociale zekerheid voor het intermediair!

Tijdens de New Business Radio Update belichten we kort verschillende innovaties binnen zakelijke segmenten. We spraken met Gaston Merckelbagh, algemeen directeur van Virta Verzekeringen, over het intermediair en de positie die het wil innemen in de verzekeringswereld.

Lees verder