Nieuws

Van A tot Z 110424

Waardecreatie voor ondernemers

Dit keer schoof Ferry Nahon van Marktlink aan in Van A tot Z Succesvol.

In de jaren negentig kwam Ferry voor het eerst binnen ABN AMRO in aanraking met fusies en overnames in het midden- en kleinbedrijf. Hier ontstond voor hem de liefde voor het overname vak. 

Niet lang daarna koos Ferry ervoor om zijn vaardigheden en passie naar een hoger niveau te tillen door de stap naar het ondernemerschap te zetten. Hij sloot zich aan bij Marktlink, een adviesbureau gespecialiseerd in de koop en verkoop van bedrijven, management buy-outs en buy-ins. 

Na een aantal jaren van zakelijke samenwerking heeft Ferry zich in 2000 bij Marktlink als partner ingekocht. De jaren die volgden stonden in het teken van groei en professionaliseren van de organisatie naast het sluiten van vele deals. Wat waren de belangrijkste keerpunten en uitdagingen die hij heeft ervaren bij het volgen van zijn passie voor het overnamevak? Hessel Jan Smink ging er met hem over in gesprek.

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om? 

Het programma is elke tweede donderdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live