Nieuws

Entrepeneur team award

Entrepreneur Team Award 2015!

Wie wordt het beste ondernemersteam van Nederland? Met TeamVenture zijn we een samenwerking aangegaan rondom de verkiezing van het beste (opkomende) ondernemersteam van Nederland. TeamVenture reikt de prijs, de Entrepreneur Team Award 2015, dit jaar voor de derde maal uit.


TeamVenture reikt de prijs dit jaar voor de derde maal uit. De award is uniek, omdat deze specifiek wordt toegekend aan een ‘ondernemersteam’. Ondernemersteams worden steeds vaker genoemd als één van de belangrijkste succesfactoren voor innovatieve en snelgroeiende bedrijven. Deloitte Fast Ventures toonde onlangs nog aan dat meer dan 50% van alle snelgroeiende bedrijven gevormd worden door een divers en ervaren ondernemersteam in plaats van een individuele ondernemer.

Nederland ziet graag meer groeibedrijven opstaan. Volgens initiatiefnemer TeamVenture zouden er dan ook meer ondernemersteams moeten komen. “Met de Entrepreneur Team Award willen wij de kracht van complementaire ondernemersteams laten zien en belonen”, aldus Bram van Beek van TeamVenture. “Wij hopen dat de award tevens een inspiratie is voor toekomstige ondernemersteams en ook aanspoort tot het vormen van nieuwe, ambitieuze ondernemersteams.”

New Business Radio biedt de finalisten van de Entrepreneur Team Award 2015 een podium om zichzelf te profileren en het winnende team wint uiteindelijk, naast de award, een eigen radioprogramma op New Business Radio.

Ondernemersteams kunnen zich tot 4 januari 2016 kandidaat stellen via de website van TeamVenture (www.teamventure.nl). Hier is ook meer informatie over de procedure en inschrijvingsvoorwaarden te vinden. Het winnende team wordt bekend gemaakt op 2 februari 2016.

De award wordt georganiseerd in samenwerking met partijen als Accenture, Computable, Exact en Rabobank.

Luister live