Nieuws

240417 IssueTalk

Vaderschapsverlof

In IssueTalk wordt elke maand een maatschappelijk issue besproken. Deze maand hebben De Issuemakers het gehad over vaderschapsverlof! Benieuwd waarom dit nu eigenlijk een issue is? Luister dan IssueTalk terug!

Presentatoren Ron Lemmens en Anne Bakker spraken tijdens de uitzending met Suzan Steeman van WOMEN Inc., Jessica van Ruitenburg van het FNV, Jannes van der Velde van het AWVN en Jeroen Geelhoed van &samhoud! Ook werden er vragen over het vaderschapsverlof gesteld aan mensen op straat.

Professionals uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de overheid worden aan de tand gevoeld en gaan met elkaar in gesprek over diverse issues die spelen binnen politiek en samenleving. Hoe ga je met issues om en hoe kan je daar als organisatie op inspelen? Mooie communicatie-cases, niet te missen kansen en de laatste stand van zaken worden uitgebreid besproken.

Het programma is iedere laatste maandag van de maand van 14.00 tot 15.00 uur te horen op New Business Radio. IssueTalk is daarnaast ook als podcast te beluisteren.

Luister live