Nieuws

290517 IssueTalk

Belasting voor je vlees!

In Issuetalk werd deze maand het onderwerp besproken wat al jaren suddert...Vleestax! Hoe past het in het beeld met betrekking tot duurzaam en eten we straks nog wel gefokt vlees? Welke alternatieven zijn er op korte termijn voorhanden?

Hoe kan je de wereldbevolking zo ver krijgen dat het eten van vlees zoals we nu doen? Te gast in de studio waren Dé van de Riet van het COV, ofwel Centrale Organisatie voor de Vleessector en Gerke de Groot van het festival ‘DGTL’, waar alle eetgelegenheden alleen vegetarische producten aanbieden. Ook hoorde je in de uitzending Jorrit Kiewik van de Slow Food Youth Network Nederland.

Professionals uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de overheid worden aan de tand gevoeld en gaan met elkaar in gesprek over diverse issues die spelen binnen politiek en samenleving. Hoe ga je met issues om en hoe kan je daar als organisatie op inspelen? Mooie communicatie-cases, niet te missen kansen en de laatste stand van zaken worden uitgebreid besproken.

Het programma is iedere laatste maandag van de maand van 14:00 tot 15:00 uur te horen op New Business Radio. IssueTalk is daarnaast ook als podcast te beluisteren.

Luister live