Nieuws

Toekomst van de bankensector!

Ron Lemmens ontving in Let's Talk Finance Rien Nagel, voormalig lid van de Raad van Bestuur van de Rabobank! Per 1 april is hij als partner toegetreden tot investeringsmaatschappij Quadrum Capital. Hoe ziet hij toekomst van de bankensector?

 

Rien Nagel is bestuurder. Hij heeft een lange loopbaan achter de rug met daarin directiefuncties in het Nederlandse bankbedrijf van de Rabobank. Voor dat deel van de bank was hij van 2013 tot 2017 eindverantwoordelijk en tevens lid van de raad van bestuur.

 

Momenteel is hij als bestuurder, adviseur en toezichthouder actief voor verschillende instellingen in de profit- en not-for-profit sector. Al jaren is Nagel betrokken bij projecten in ontwikkelingslanden. In Utrecht maakt hij deel uit van de Raad van Toezicht bij het Utrechts Landschap en is hij lid van de Utrecht Development Board. 

 

Let's Talk Finance hoor je elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met opmerkelijke spelers uit de financiële wereld. In Let's Talk Finance hoor je hoe zij dealen met de dynamiek rond hun specialisme!

 

Challengers en gamechangers volgen elkaar in hoog tempo op. Het spel èn de regels veranderen continu. Hoe sluit je aan bij een relatie die steeds meer verwacht en is de geest van 2008 weer terug in de fles? Luister naar verhalen en verwachtingen uit het veld in Let's Talk Finance, live vanuit de studio van New Business Radio!

 

Grote en kleine spelers uit de financiële wereld hoor je in Let's Talk Finance. Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur. Natuurlijk ook terug te beluisteren als podcast!

 

Let’s Talk Finance wordt mede mogelijk gemaakt door FBD Kennis van mensen, Kennis van zaken.

 

Ga terug