Nieuws

De bouwstenen van Nederland

Vereniging Koninklijke Nederlandse Bouwkeramiek (KNB) behartigt de belangen van de keramische industrie. Maandag om 10:00 uur ontvangt Fabienne de Vries tijdens Let's Talk Business Jos van Eldonk van Common Affairs en Theo Noorlander, Arie Mooiman en Erik Zijlstra van de KNB.

Lees verder

People Power

Maandag om 15:00 uur People Power op New Business Radio. In het eerste uur schuift Sjef Drummen aan bij Glenn van der Burg en Jeroen Busscher in People Power Change. In het Forum praten Glenn van der Burg en Harry Starren met Vittorio Busato en Ellen van den Honert.

Lees verder

Geef je nu op voor onze workshop podcast maken!

Wat is de impact van een podcast? Welke kansen biedt dit voor je communicatiestrategie? En hoe breng ik op een goede manier mijn verhaal over het voetlicht? Met deze vragen ga jij coronaproof aan de slag in De Radiofabriek tijdens de workshop zakelijk podcast maken!

Lees verder

The future of hoteliers

RoomRaccoon is een software bedrijf gespecialiseerd in Hotel Management systemen. Fabienne de Vries ging tijdens een Engelstalige Let's Talk Business in gesprek met Tymen van Dyl en Nadja Buckenberger van RoomRaccoon over de veranderende hotelierswereld.

Lees verder

Het nieuwe hypotheken

Presentator Ron Lemmens ging tijdens deze aflevering van Let's Talk Business in gesprek met Matthijs Mons, managing director van Yellowtail. Samen spraken ze over de verduurzaming en digitalisering binnen de hypotheeksector.

Lees verder

Marketing Report

Peter Wybenga en sidekick Bas Vlugt gingen dit keer tijdens Marketing Report op New Business Radio in gesprek met René Zeedijk van ZIGT, Jorieke de Vries van Lidl, Berno Schokker van Volkswagen, Georgette Schlick van Fremantle en Ingrid Timmer van Storytel.

Lees verder

Goede voornemens in de praktijk

Roelof Meijer ging tijdens deze aflevering van Business Open 3.0 op New Business Radio met vier gasten in gesprek over het onderwerp goede voornemens in de praktijk. Hoe geef jij je business een boost en hoe zet je voornemens om in doelstellingen?

Lees verder

People Power

Glenn van der Burg ging tijdens een nieuwe aflevering van People Power in gesprek met Marguerithe de Man en Jesse Segers over hun boek 'Over het Schone' en met Martine Bolhuis, Fennanda Heeres en Annet de Lange over vitaal werken.

Lees verder

Duurzaamheid in finance

In de verduurzaming van een organisatie speelt de duurzaamheidsmanager een belangrijke rol. Daarom maakt Glenn van der Burg een reeks afleveringen van Impact met deze managers. Annechien ten Brink van ASR en Robert de Keijzer van Novanet waren te gast.

Lees verder

Zakelijk bankieren

Zakelijk en privé bankieren onder één dak. Met digitaal gemak en persoonlijk contact door lokale aanwezigheid. Hoe doet SNS Bank dat? Ron Lemmens sprak met Ronald Pieters, Directeur Retail & Advies van SNS Bank, en Joris Verheij, Directeur Zakelijk bij de Volksbank.

Lees verder

Opleiden doe je samen

Martine Hauwert ging tijdens een nieuwe MBO Special op New Business Radio met vertegenwoordigers uit het onderwijs, bedrijfsleven en overheid in gesprek over thema's als leven lang ontwikkelen, een sterke beroepsroute en het sociaal domein.

Lees verder

De Wuunder(e) wereld van verzendoplossingen

Bart Takkenkamp en Jeroen Gehlen, co-founders van Wuunder, waren te gast in Let's Talk Business. Ron Lemmens ging met de heren in gesprek over de wereld van verzendoplossingen. Wat speelt er in de branche en hoe gaan ze daar mee om?

Lees verder

Van AZ naar marketingelftal

In de jacht op zijn ultieme marketingelftal ging marcom-expert Thijs van Dijk tijdens de vierde aflevering van Thijs Talks in gesprek met Martijn Delahaye, directeur marketing & communicatie van AFAS. Op welke positie stelt hij hem op?

Lees verder

People Power

Glenn van der Burg sprak tijdens People Power op New Business Radio met Toon Taris, Jasmijn van Harten en Marlies Dokter over de personeelstekorten in de zorg en met Joost Bazelmans en Tom Bos over online leren in organisaties.

Lees verder

Blik op de Beurs

Ron Lemmens sprak in Blik op de Beurs met beleggingsexperts Bob Homan en Simon Wiersma van ING Investment Office. Aan de hand van 'Beleggingsvisie 2021: A Brave New World' spraken ze over het nemen van risico's in de zoektocht naar rendement.

Lees verder

Warmtetransitie continues

Martine Hauwert ging tijdens een speciale Business Update met Warmteregisseurs Hugo Biersma en Bart Fugers in gesprek over de warmtetransitie. Concreet; Nederland van het aardgas af. Wat was 2020 voor jaar en hoe wordt er gekeken naar de toekomst?

Lees verder

Produceren voor de grote jongens

MediaMatters staat dit jaar helemaal in het teken van 'Hollands Finest'. Ze zetten de beste Nederlandse bedrijven op het gebied van media tech en content productie in het zonnetje. Jeroen Koopman van NewBe was de eerste gast bij Bert Kok en Rick van Dijk.

Lees verder

Regeren is vooruitzien

'Regeren is vooruitzien' stond centraal in My Personal Finance. Roelof Meijer ging in gesprek met Willem Johannesma, Raymond Mars, Anne-Marie van der Lee en Denise Hulst. Hoe ga je slim om met wat komen gaat?

Lees verder

Matrixian's 2020

De rollen waren dit keer eens omgedraaid in Data Studio. Luke Liplijn stelde dit keer geen vragen, maar werd bevraagd. Robert Denneman ging met Luke in gesprek over hoe het jaar 2020 voor Matrixian Group is geweest. Wat waren de ups en downs?

Lees verder

Forever Faster

De derde aflevering van Thijs Talks gemist? In de jacht op zijn ultieme marketingelftal ging marcom-expert Thijs van Dijk dit keer in gesprek met Fleur Hofstra, Marketing Manager Benelux van sportmerk PUMA. Op welke positie stelt hij haar op?

Lees verder

Word jij onze nieuwe collega in De Radiofabriek?

Ben je ondernemend ingesteld, wil je voorop lopen in de markt en vind je het leuk om creatief en innovatief mee te denken over de invulling van programma's...? Dan hebben we hier misschien wel een plekkie voor je!

Lees verder

Water Talks: Water risks

De allereerste Water Talks special op New Business Radio, in samenwerking met het NWP, gemist? Folkert Tempelman ging met drie internationale gasten in gesprek over water gerelateerde risico's, ofwel water risks. 

Lees verder

Persoonlijke learning journey

Hoe breng je de actuele leerbehoeften van medewerkers, teams en je organisatie in kaart? Martine Hauwert ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met Omar Fouab en Robert Verscheijden van Archipel Academy.

Lees verder

De bios is jarig

Naar aanleiding van het 125-jarig bestaan van de bioscoop, ging het tijdens een heuse filmspecial over de wereld achter cinema, film en bioscoop. Martine Hauwert ging in gesprek met Jeroen Huijsdens, hoofdredacteur van Holland Film Nieuws.

Lees verder

"Autobezit wordt compleet anders"

Roland Tameling ging tijdens een nieuwe uitzending van De Ondernemer Onderweg in gesprek met Alain Visser, CEO van Lynk&Co. Het relatief nieuwe Chinees-Zweedse automerk biedt auto's aan in een abonnementsvorm.  

Lees verder

Groeiversnellers met Kemal Tas

Tijdens de tweede Groeiversnellers special op New Business Radio gingen Martine Hauwert en co-presentator Stephan de Graaf in gesprek met ondernemer Kemal Tas. Met zijn Ledstores is hij hard bezig de LED-markt te veroveren.

Lees verder

Mobiliteit van de toekomst

The Future Mobility Network lost verschillende mobiliteitsvraagstukken op; op het gebied van smart shipping, smart mobility, smart logistics en spatial strategies. Martine Hauwert ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met Joop Veenis en Alwin Bakker.

Lees verder

Marketing Report

In Marketing Report spraken Peter Wybenga en sidekick Bas Vlugt met Monique Bergers van N=5/N=Content, Nicole Freid van Hak, Angela Hordijk van Logitech en Florent Renders van Royal Swinkels Family Brewers.

Lees verder

Wat zijn jouw goede voornemens?

De laatste Business Open 3.0 van 2020 stond helemaal in het teken van goede voornemens. Met vijf gasten besprak presentator Roelof Meijer uitgebreid de effecten van goede voornemens in het nieuwe jaar.

Lees verder

Slimmer heien

Martine Hauwert ging tijdens de tweede Business Update met Acato in gesprek met Valentijn de Jong, managing director bij Acato en Tristen Keijzer, manager strategy bij IQIP. Samen spraken ze over slimmer heien door middel van data.

Lees verder

Made in Amsterdam

'Omarm het leven' is het levensmotto van sieradenmerk Buddha to Buddha. Marcom-expert Thijs van Dijk ging tijdens Thijs Talks in gesprek met Iris Schenk van Buddha to Buddha. Welke positie krijgt Iris in Thijs zijn ideale marketingelftal en waarom?

Lees verder

People power

Glenn van der Burg ging tijdens People Power in gesprek met Joop Schippers, Paul Smeulders en Didier Fouarge. Ze spraken over de verkiezingen en keken terug op de arbeidsmarkt van het afgelopen jaar. In het tweede uur hoorde je Harry Starren in Forum.

Lees verder