Nieuws

Hoe veil je een hotelkamer?

Hoe is Hotelkamerveiling.nl ontstaan? Hoe werken ze aan groei en hoe kijken ze naar hun branche, investeren en ondernemen? Folkert Tempelman vraagt het aan mede-oprichter Matthijs Stekelenburg tijdens de MKB-Investeringsupdate op maandag om 12:00 uur.

Lees verder

People Power

Hoe gaat het met de rol van vrouwen in het bedrijfsleven? Glenn van der Burg vraagt het maandag vanaf 15:00 uur aan Babette Pouwels is eigenaar van Bureau Pouwels en Belle Derks, Professor Social & Organizational Psychology op de Universiteit Utrecht.

Lees verder

Een Nieuwe Stap

Anna Neeltje de Boer gaat in gesprek met presentatrice, financieel journalist en beurscommentator Janneke Willemse, zij schreef haar eerste boek over beleggen. Ook spreekt ze Sunweb Group CEO Mattijs ten Brink over zijn nieuwe baan. Je hoort het tijdens De Ondernemer, dinsdag om 10:00 uur.*

Lees verder

De impact van kunst & cultuur

Glenn van der Burg ging tijdens Impact in gesprek met HR adviseur Susan Aukema, Martin de Engel van het Van Gogh Museum, Marjelle Oosterling-Vermeulen van Impact Centre Erasmus en Kaat Zoontjens van Women Connected over de impact van kunst en cultuur. 

Lees verder

Het MKB Financiering Event '20

Op 5 februari 2020 vond in Houten het vijfde MKB Financiering Netwerk Event plaats. Dit evenement is voor aangesloten Credion adviseurs, accountants en MKB financiers. Vanaf dit moment kun je luisteren naar de reportage van Fabienne de Vries.

Lees verder

Digital transformation

Synobsys helpt ondernemingen in dit digitale tijdperk met het zetten van stappen op het gebied van IT. Folkert Tempelman sprak tijdens Let's Talk Business met Jacqueline Spits, director operations en directeur Pim van Westen.

Lees verder

Marketing op een ander 'level'

Ten Stripes zet als een van de eerste marketingbureaus écht in op duurzaamheid. Het bureau doet dat aan de hand van Marketing 3.0. Ron Lemmens ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met directeur Bart Joling.

Lees verder

Skills The Finals

Je hoorde donderdagmiddag een special over Skills The Finals ofwel de Nederlandse kampioenschappen vakwedstrijden. Zo’n duizend talenten uit het vmbo en mbo zetten hun beste beentje voor om de beste in hun vakgebied of vakrichting te worden.

Lees verder

Beeldherkenning met AI

Readar vertaalt luchtfoto's naar data middels remote sensing en machine learning. Vooral als het analyseren grote gebieden betreft scheelt dat vele jaren werk. Luke Liplijn interviewde Founder en CEO Matthijs van Til tijdens Data Studio.

Lees verder

Digitale Marketing Storm

Hoe ontwikkel je groei en blijf je bij met je marketing in dit steeds veranderende digitale medialandschap? Storm Digital neemt dit stukje over voor hun klanten. Folkert Tempelman sprak met co-founder Jasper Dijkstra en marketing manager Eva Schoon tijdens Let's Talk Business.

Lees verder

Subsidiëren van de toekomst

Er zijn veel smart mobility en -city projecten, maar hoe financier je zo'n project? Subsidie is een oplossing en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is daar een grote speler in. Marco Maréchal ontving Rob Overkleeft van de RVO in Smart Mobility.

Lees verder

Duurzaam Reizen

Riksja Travel wil duurzaam reizen mogelijk maken. Ze zijn op de goede weg, want het bedrijf won de Sustainable Travel Award. Anna Neeltje de Boer vroeg tijdens De Ondernemer Jeroen van Vilsteren en Fenny Breek de fairtrade kleding van het lijf.

Lees verder

People Power

Duurzame inzetbaarheid en een werkpaspoort op Schiphol zijn de onderwerpen waar Glenn van der Burg met Floor van de Heuvel en Tom van Disseldorp over spraken tijdens People Power.

Lees verder

Het hart van communicatie

Logeion is een beroepsorganisatie met een open platform voor communicatieprofessionals. Fabienne de Vries ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met directeur André Manning. De focus lag op het vakgebied communicatie.

Lees verder

Een actieve manier van ondersteunen

De Bureaus ondersteunen werknemers na bijvoorbeeld een ongeval met het breken van inkomensverlies en zorgen daarnaast voor herstelcoaching. Martine Hauwert ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met directrice Francie Peters.

Lees verder

Marketing report

Peter Wybenga en Ron Lemmens spraken tijdens Marketing Report met Sebastian Plasschaert, co-founder van XS2Radio, Joost Jetten, head of enterprise bij Logitech, Tijn Elferink, head of communications bij ONVZ en Leroy Witjes, merkstrateeg bij Timing. 

Lees verder

Happy in je Werk

Hoe kunnen werkgevers ervoor zorgen dat hun werknemers happy hun werk doen en waarom is dat eigenlijk belangrijk? Anna Neeltje de Boer sprak tijdens De Ondernemer met Carolina Pruis, die het boek 'Happy in je Werk' schreef.

Lees verder

People Power

Glenn van der Burg sprak met Floor van de Heuvel en Tom van Disseldorp over duurzame inzetbaarheid en met Sara Bakker en Marloes Arbouw over de pilot voor een werkpaspoort op Schiphol tijdens People Power.

Lees verder

Mens & Relatie op Valentijnsdag

Op Valentijnsdag gingen we richting de liefde met Mens & Relatie, die hun klanten helpt de geschikte partner te vinden. Hoe ze dat doen en hoe het in het zijn werk gaat besprak Martine Hauwert tijdens Let's Talk Business met directeur Radboud Visser.

Lees verder

Een smakelijk onderscheid

Redkiwi helpt ondernemingen met hun vraagstukken door duurzame oplossingen te bieden met als doel om online het verschil te maken. Fabienne de Vries ontving CEO van Redkiwi Jasper Verbunt tijdens Let's Talk Business. 

Lees verder

Zonder zorgen!

Hessel Jan Smink was er weer met van Van A tot Z Succesvol! In verschillende fasen van het leven kan financieel advies heel handig zijn. Sander de Loo richtte Zorgeloosch op en schoof bij Hessel Jan aan in de studio!

Lees verder

Sterke relaties creëren winnaars

Een goede relatie met klanten zorgt voor betere resultaten. Ematters helpt bedrijven met het onderhouden van klantrelaties. Martine Hauwert ging tijdens Let's Talk Business uitgebreid in gesprek met directeur Wouter Theijsmeijer en managing directeur Jeroen de Graaf.

Lees verder

Duurzaam Fietsen

Mobiliteit is één van de belangrijkste behoeften in onze westerse samenleving. QWIC zet zich in door het ontwikkelen van innovatieve e-bikes en deze ook te verleasen. Fabienne de Vries sprak tijdens Let's Talk Business met oprichter Taco Anema.

Lees verder

Blondjes Beleggen Beter

Dat is de titel van het boek van presentatrice, financieel journalist en beurscommentator Janneke Willemse. Anna Neeltje de Boer ging met haar in gesprek over het boek. 

Lees verder

People Power

People Power op New Business Radio gemist? In deze aflevering stonden er weer twee thema's centraal waar Glenn van der Burg het met zijn gasten over had, met dit keer Inclusion & Diversity en Change.

Lees verder

Het zit al in je!

FYNCH helpt professionals zich te ontwikkelen om organisaties succesvoller te maken en denkt dat mensen tot meer in staat zijn dan ze denken. Martine Hauwert sprak met Edwin Hansma tijdens Let's Talk Business.

Lees verder

Word jij onze nieuwe senior accountmanager content?

Ben je ondernemend, commercieel gedreven en wil je voorop lopen in de markt? Dan ben je hier als senior accountmanager op je plek!

Lees verder

Word jij onze nieuwe collega in De Radiofabriek?

Ben je ondernemend, commercieel gedreven en wil je voorop lopen in de markt? Dan hebben we hier misschien wel een plekkie voor je als Accountmanager Content!

Lees verder

Zorgen voor de verzorgers

Indeed heeft onderzoek gedaan naar de best beoordeelde werkgevers van Nederland en Cordaan is een van die 'Top-Rated Workplaces'. Voorzitter van hun raad van bestuur, Godfried Barnasconi, was te gast bij Folkert Tempelman tijdens Let's Talk Business.

Lees verder

De Toekomst van (Digitale) Media

Jeroen Verkroost was te gast bij Bert Kok en Rick van Dijk in MediaMatters. Hij heeft een indrukwekkend cv opgebouwd in digitale media. Hij is freelance consultant en werkte o.a. voor SBS, KPN, Microsoft en als Chief Digital Officier voor De Persgroep.

Lees verder

Een vast platform

OSRE is een platform met als doel om vastgoedtransacties slimmer, sneller en veiliger tot stand te brengen. Fabienne de Vries sprak tijdens Let's Talk Business met Jurjen Thomas, CEO van OSRE. Van het verleden tot het toekomstbeeld.

Lees verder

Financieel plannen

Roelof Meijer ging tijdens My Personal Finance op New Business Radio in gesprek met drie experts over wat een financieel plan is en wat je er aan kan hebben.

Lees verder