Nieuws

Water Talks: NWP in Argentinië

Donderdag om 11:00 uur de derde uitzending van Water Talks in samenwerking met NWP. Folkert Tempelman gaat in gesprek met Arjan Braamskamp van NWP en Nahuel Beccan Davila van Beccan Davila Urbanismo over een project dat plaats vindt in Argentinië.

Lees verder

Road To The Cloud

Donderdag om 14:00 uur een nieuwe special op New Business Radio. In 'Road To The Cloud' gaat Ron Lemmens, samen met co-host Patrick Brand van Interxion, met meerdere gasten in gesprek over de aankomende Girls' Day. 

Lees verder

Geef je nu op voor onze workshop podcast maken!

Wat is de impact van een podcast? Welke kansen biedt dit voor je communicatiestrategie en hoe breng ik op een goede manier mijn verhaal over het voetlicht? Met deze vragen ga jij coronaproof aan de slag in De Radiofabriek tijdens de workshop zakelijk podcast maken!

Lees verder

De 'KING' van software

Martine Hauwert ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met Mattijs Wilms en Gerdien Blokhuis van KING Software. KING levert kant en klare ERP-oplossingen voor grote en kleine bedrijven. Samen gingen ze in gesprek over de waarde van maatwerk in ERP-oplossingen.

Lees verder

Altijd het juiste stekkie

Fabienne de Vries ging tijdens een Engelstalige Let's Talk Business in gesprek met Matthijs Mons van YellowTail en Christian Crain, Managing Director van PriceHubble. Samen gingen ze in gesprek over de start van PriceHubble in Nederland.

Lees verder

Sterren in mobiliteit

In de jacht op zijn ultieme marketingelftal ging marcom-expert Thijs van Dijk tijdens de negende aflevering van Thijs Talks in gesprek met Peter Zijlstra van Mercedes-Benz Cars. Op welke positie stelt hij hem op?

Lees verder

People Power

Glenn van der Burg ging tijdens People Power op New Business Radio met Mickey Spier in gesprek over HR, sprak met Gonny Vink en Jan-Dirk Reijneveld over gezond werken en sprak over AQ met Fréderique Bruggeman.

Lees verder

Succesvol thuiswerken

Op 25 en 26 maart vond het Thuiswerk Summit plaats. Maandag blikte Ron Lemmens tijdens een special met organisator en initiatiefnemer Mike Stern, Martijn van Lieshout en Egbert Jonge terug op het event en blikken we vooruit op de komende summit.

Lees verder

Sustainable energy for the next generation

Hoe geef jij de aarde door aan de volgende generatie? Miranda Berkhof en Justin van der Loo van Zelfstroom schoven aan bij Martine Hauwert in Let’s Talk Business. Samen spraken ze over de keuze voor duurzame energie.

Lees verder

Verduurzaming binnen Philips

Glenn van der Burg ging tijdens Impact in gesprek met Simon Braaksma, Senior Director van het Corporate Sustainability Office van Philips. Hoe ziet het duurzaamheidsbeleid bij de Eindhovense techgigant eruit?

Lees verder

Privacy op de werkvloer

De eerste speciale Business Update met Micro Focus. Ron Lemmens ontving Jetse Biesheuvel, accountmanager bij Duthler Associates en Chris Winter, Senior Solution Consultant bij Micro Focus. Samen gingen ze in gesprek over privacy en gegevensbescherming.

Lees verder

Blue energy

Martine Hauwert sprak tijdens Let's Talk Business met Pieter Hack van REDstack. Samen gingen ze in gesprek over de rol van water in de energietransitie en Reverse Electro Dialysis technologie.

Lees verder

Voorop in de digitale transformatie

Niemand minder dan Lotte de Bruijn, CEO van NLdigital, was bij Hessel Jan Smink te gast in Van A tot Z Succesvol. Als CEO van NLdigital vertegenwoordigt zij een collectief van ruim 600 digitale bedrijven in Nederland. 

Lees verder

Restoring nature

Wouter Lengkeek, Karin Didderen en Malenthe Teunis van BESE waren bij Fabienne de Vries te gast in een Engelstalige Let’s Talk Business. Het doel van BESE is het ecosysteem herstellen aan de hand van nieuwe innovatieve technische oplossingen.

Lees verder

Wat betekent economische groei?

We zitten midden in coronatijd, een lockdown en tussen de bedrijfssluitingen. Toch verwacht het CPB economische groei, maar wat betekent dat voor jou en mij? Roelof Meijer sprak erover met zijn gasten over in gesprek in My Personal Finance.

Lees verder

Doorwerken na je pensioen?

De allereerste uitzending van het programma 'Doordenkers' op New Business Radio gemist? Roelof Meijer en Sjaak van Heukelum gingen tijdens deze aflevering in op de ins en outs van het doorwerken naar je pensioen.

Lees verder

Kapitein op het Zeeman schip

In de jacht op zijn ultieme marketingelftal ging marcom-expert Thijs van Dijk tijdens de achtste aflevering van Thijs Talks in gesprek met Caroline van Turennout, directeur Marketing & E-commerce bij Zeeman. Op welke positie stelt hij haar op?

Lees verder

Verbinden, versnellen, versterken

Donderdag 8 april vindt de InnovatieExpo van 2021 geheel online plaats. Welke innovaties zie je op het gebied van energie, circulaire economie, verstedelijking en mobiliteit? Ron Lemmens sprak over de expo met Peter van Rheenen tijdens een Business Update.

Lees verder

Funding Your Business

Het was een feestelijke editie van Funding Your Business. Credion bestaat namelijk twintig jaar. Fabienne de Vries sprak in deze uitzending met vijf gasten over het jubileum en over de laatste ontwikkelingen van de financieringsmarkt.

Lees verder

Leaseboot te water

Fabienne de Vries ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met Sander Verheul van Leaseboot, welke een totaal oplossing aanbiedt voor de watersportliefhebber om zorgeloos te varen en te leasen.

Lees verder

Make every story count

Bert Kok en Rick van Dijk ontvingen Rutger Verhoeven, de co-founder en CMO van smartocto, in de studio tijdens MediaMatters op New Business Radio. Dit bedrijf uit Nijmegen biedt een slim content analytics platform voor redacties. 

Lees verder

Het belang van ervaringsverhalen

In debatten over de zorg wordt vaak gezegd dat de patiënt centraal moet komen te staan. Maar hoe breng je dat in de praktijk? Martine Hauwert sprak er tijdens een Business Update over met Hester van den Bovenkamp en Coleta Platenkamp.

Lees verder

Digital solutions to impres(s)

Martine Hauwert ontving tijdens Let's Talk Business Spencer Roozeboom, directeur van Impres, in de studio. Impres is een creatief digitaal bureau dat helpt bij het uitzetten van een online strategie.

Lees verder

Leidinggeven

Het leven van een leidinggevende kan druk zijn. Waar vind je de tijd en rust om jezelf te ontwikkelen? Martine Hauwert ging er tijdens een Business Update over in gesprek met Irvin Barnard, die er het boek 'Leidinggeven' over schreef.

Lees verder

Marketing vanuit bed

De zevende aflevering van Thijs Talks gemist? In de jacht op zijn ultieme marketingelftal ging marcom-expert Thijs van Dijk dit keer in gesprek met Ine Stultjens, Manager Marketing & Communicatie bij Auping. Op welke positie stelt hij haar op?

Lees verder

People Power

Glenn van der Burg sprak tijdens People Power met hoogleraar Joseph Kessels en Tom Bos van Online Academy. Ook gingen Glenn en Jeroen Busscher in gesprek met presentatiecoach Rutger Mollee in People Power Change.

Lees verder

Thuiswerk Summit live op New Business Radio

New Business Radio deed live verslag van het Thuiswerk Summit vanuit Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Ron Lemmens en Jolanda Oskam spraken tijdens dit event met verschillende leidinggevenden en directieleden.

Lees verder

De journey van een customer

Martine Hauwert en Rob Wennink ontvingen Sylvia Hendriks en Titia Posdijk-Wilmink in Hey Customer! Samen gingen ze in gesprek over de customer journey. Wat is de rol van de klant bij het opstarten en bijsturen van een customer journey?

Lees verder

Ondernemen begint bij de KvK

Rodrique Engering was te gast bij Hessel Jan Smink in Van A tot Z Succesvol. Sinds 2019 is hij lid van de raad van bestuur van de Kamer van Koophandel en verantwoordelijk voor de uitvoering van alle dienstverleningsprocessen voor ruim 2 miljoen ondernemers. 

Lees verder

Investeren in je toekomst

Anna Neeltje de Boer ging tijdens Topic Talks op New Business Radio in gesprek met Frank van Dongen van Briqwise, Martine Hafkamp van Fintessa en Justin Bons van Cyber Capital. Het thema dat centraal stond was personal finance en specifieker: investeren.

Lees verder

Fulfill your destiny

Fabienne de Vries ging tijdens Let's Talk Business op New Business Radio in gesprek met Daan de Wever, CEO van Destiny. Tijdens de uitzending ging het over het opzetten en gebruiken van cloud telecom voor bedrijven en de toekomstplannen van het bedrijf. 

Lees verder

She Gives Work

In de jacht op zijn ultieme marketingelftal ging marcom-expert Thijs van Dijk tijdens de zesde aflevering van Thijs Talks in gesprek met Margriet de Kroon, Marketing Director van YoungCapital. Op welke positie stelt hij haar op?

Lees verder