Nieuws

Salesproces in de greep!

SalesManager Software heeft software ontwikkeld die ervoor zorgt dat je het salesproces in de greep hebt. Denk hierbij aan van inkoop-, verkoop-, support en serviceprocessen. Vrijdagmiddag is Caroline Warmerdam te gast bij Ron Lemmens in Let's Talk Business!

Lees verder

Fuck-Up Friday!

Vrijdagavond luister je tussen 18:00 en 19:00 uur naar weer een nieuwe Fuck-Up Friday! Dharminder Biharie ontvangt deze keer niemand minder dan Herman Zondag, Directeur Customer Operations bij AFAS! Wat zijn “de Fuck-Ups” waar hij van heeft geleerd?

Lees verder

Technische oplossingen!

RB2 is een digital development bureau op het gebied van innovatieve e-commerce en meer. Ze zetten zakelijke vraagstukken om in technische oplossingen! Dennis van Marle, Richard Birksteiner en Mark van der Ploeg van RB2 waren bij Fabienne de Vries te gast in Let's Talk Business!

Lees verder

Brabant BOFt!

Brabant boft met recht, want de provincie heeft met het Brabant Outcomes Fund de eerste in zijn soort in Nederland! Henri Swinkels en Astrid Kaag van de provincie Noord-Brabant en Martijn Berghman van Refugee Team waren te gast in Let's Talk Business!

Lees verder

Bridging digital gaps!

Hoe vorm je organisaties om tot digitale leiders in hun sector? Luke Liplijn ontving in het programma Data Studio Boudewijn van Ewijk van digital agency bedrijf New Rivets in de studio! Boudewijn was er vroeg bij en heeft zodoende al ruim achttien jaar aan ervaring in deze internetbranche.

Lees verder

Koppel je IP!

DATA-collectief verwerkt mutaties. Hiermee koppelen zij IP-adressen aan bedrijven. Ook controleren ze maandelijks duizenden IP-adressen, daarmee kunnen ze door Service Providers zoals Ziggo of KPN heen kijken! Remco Dekker schoof aan bij Rick van Velthuysen in Let’s Talk Business!

Lees verder

Duurzaam wonen!

De Woonpas zorgt ervoor dat woningverduurzaming bereikbaar is voor iedereen! Samen met de gemeente Bergen en Dalfsen gaan ze van start met een eigen pilot om woningeigenaren te ontzorgen. Richard van Rooij schoof bij Martine Hauwert aan in Let's Talk Business!

Lees verder

Marketing Report!

In deze aflevering van Marketing Report spraken Peter Wybenga en Bas Vlugt met Bas Karsemeijer en Helen Zuurmond van HEMA, Robbert de Vos van Muziekids, 'Bladendokter' Carolien Vader en René Zeedijk van MediaScience!

Lees verder

Powervrouwen in finance!

Désirée van Boxtel van Karmijn Kapitaal was bij Anna Neeltje de Boer te gast in De Ondernemer! Met Désirée ging Anna Neeltje in gesprek over vrouwen in de finance! Daarnaast belde ze met Lennard van Otterloo over Brexit!

Lees verder

Naar de top!

In People Power op New Business Radio sprak Glenn van der Burg met Kris Appalsamy en Yelly Weidenaar over diversiteit en inclusie en met Moniek Botterhuis en Sascha Bruggink over duurzame inzetbaarheid! Bas Kodden verzorgde de column!

Lees verder

Beheren en analyseren!

Folkert Tempelman ontving in de studio Uco van der Weerd van EOM Data Solutions. Zij ondersteunen bedrijven bij het implementeren en gebruiken van Statistical Analysis System-software. Zijn ondernemersverhaal hoorde je in Let's Talk Business!

Lees verder

Delen van kennis!

BTG verbindt organisaties in het gezamenlijke belang van ICT en Telecommunicatie. Ook organiseren ze netwerkbijeenkomsten, waarbij kennis en ervaring delen centraal staat. Eric Reij en Petra Claessen schoven bij Ron Lemmens aan in Let's Talk Business!

Lees verder

Next level ICT!

Lemontree wil IT begrijpelijk, eenvoudig en betaalbaar maken. Hoe kan in 2019 ICT ons helpen om ons werk goed te doen? Hoe (flex)werken we tegenwoordig en wat gaat er nog meer veranderen? Sjoerd Eckhardt en Tony Johnson schoof bij Fabienne de Vries aan in Let's Talk Business!

Lees verder

Groeien met financiën!

Tijdens GrowthMatters spraken Bert Kok en Rick van Dijk in de studio met Quido Schaafsma van het Hilversumse bedrijf ActivFinance en Tim Stribos en Bas van der Meer van Moqod uit Bussum!

Lees verder

Advies en consultancy!

UniPartners combineert academische kennis met een praktische aanpak door middel van een nieuw concept binnen een adviesbureau! Guus Eijsvogels, Cintha Moelands en Bas Buijse van UniPartners waren te gast bij Martine Hauwert in Let’s Talk Business!

Lees verder

Strengthen your knowledge!

NewForesight en Nyenrode Business University boden samen een 5-daags ‘Changing the Game Program’ aan voor professionals die hun kennis over duurzaamheid wilden versterken. Lucas Simons en André Nijhof schoven bij Folkert Tempelman aan in Let's Talk Business!

Lees verder

Haagse Hogeschool in de 'Pressure Cooker'!

Het was op New Business Radio weer tijd voor het programma de 'Pressure Cooker'! Het Lectoraat Change Management van de Haagse Hogeschool kreeg een aantal uren de tijd om een radioprogramma te vullen! 

Lees verder

Sociaal incasseren!

Ron Lemmens ontving tijdens CreditLab in de studio Jeannette Schouten van de gemeente Amsterdam, die haar ervaringen deelde tijdens een ronde met een deurwaarder, en Mark van Beurden en Kees van den Heuvel van GGN!

Lees verder

Helemaal de Bom(bilate)!

Bij Anna Neeltje de Boer was niemand minder dan Stacey Rookhuizen te gast! Ooit bekend als onder meer jurylid bij X-factor, is ze tegenwoordig vooral druk met het maken van online video’s voor adverteerders met haar bedrijf Bombilate.

Lees verder

People Power XL!

Je kon niet twee, maar drie uur lang luisteren naar People Power op New Business Radio! Glenn van der Burg had het in zijn uitzending over duurzame inzetbaarheid, werk in de 21ste eeuw en de nieuwe manier van werven!

Lees verder

The Garage!

Als eerste van The Big Four, de grootste zakelijke dienstverleners ter wereld, treedt Deloitte buiten de gebaande paden met het nieuwe concept The Garage! In april was het openingsfestival, waarbij Martine Hauwert even langs ging voor een speciale uitzending van Let's Talk Business!

Lees verder

Ondernemen in Europa!

Grenzeloos Ondernemen kwam dit keer niet vanuit New York, Hong Kong of Bogotá, maar gewoon uit Amsterdam! In aanloop naar de Europese Parlementsverkiezingen op 23 mei een debat tussen Nederlandse politici die in het buitenland wonen en verkiesbaar zijn.

Lees verder

Adviseren in de ICT!

LicenseConsult Experts is een adviseur binnen de ICT-sector. Hoe werkt deze wereld met verschillende diensten en adviezen op het gebied van onder meer softwarelicenties? Directeuren Marc Stuifzand en Martijn Meekel waren te gast bij Folkert Tempelman in Let's Talk Business!

Lees verder

Start-up fabriek!

In Baaz Business op New Business Radio ontving Ron Lemmens in de studio Ras Lalmy, Managing Director bij YES!Delft Den Haag! Weinig anderen weten meer van innovatie en vooruitgang dan hij, als director zijnde van een letterlijke start-up fabriek!

Lees verder

Impact Index!

Welke onderneming heeft de grootste maatschappelijke impact van Nederland? De Management Scope Corporate Impact Index speelt in op de verschuiving in het bedrijfsleven. Glenn van der Burg sprak erover met zijn gasten in het programma Impact! 

Lees verder

Financials van Morgen in de Pressure Cooker!

Talenten van FBD werden in de Pressure Cooker gestopt. Zij maakten het radioprogramma Financials van Morgen, bepaalden de onderwerpen, de gasten en de items. Het gaat hierbij dus om teamgeest, ondernemen en aanpakken, want de klok tikt door!

Lees verder

Zonder zorgen!

Hessel Jan Smink was er weer een nieuwe aflevering van Van A tot Z Succesvol! In verschillende fasen van het leven kan financieel advies heel handig zijn. Sander de Loo richtte Zorgeloosch op en schoof bij Hessel Jan aan in de studio!

Lees verder

Klimaatneutraal met gas!

Koninklijke Vereniging Gas Nederland streeft ernaar om in 2050 een klimaatneutrale energievoorziening te bereiken. Pierre Bartholomeus en Michaël Coppens van KVGN waren te gast bij Ron Lemmens in Let's Talk Business!

Lees verder

Een goed begin!

Peter Buijs en Kevin Sars van SnelStart waren te gast bij Ron Lemmens in Let's Talk Business! SnelStart ontwikkelt boekhoudsoftware en organiseren daarnaast ook de SnelStart Startup Prijs voor ondernemende hbo-studenten!

Lees verder

Is er leven na de zaak?

In de allereerste uitzending van My Personal Finance stond de vraag 'Is er leven na de zaak?' centraal! Roelof Meijer sprak erover met verzekeringsspecialist Henk Folkers, pensioenspecialist Judith Scherrenberg en estate planner Bernard Blijleven!

Lees verder

#Transparency House LIVE!

Het Nationaal Duurzaamheid Instituut zette op 6 en 7 mei 2019 het #Transparency House neer in Den Haag om het gesprek over duurzaam ondernemen aan te gaan! Tijdens deze dagen hoorde je Glenn van der Burg en Folkert Tempelman LIVE vanuit Den Haag op New Business Radio!

Lees verder

Inspireren van beter ondernemen!

Robert van den Ham ontving in de studio Bas van der Veldt, CEO van AFAS Software, die al sinds zijn negentiende rondloopt binnen het bedrijf en de cultuur daar dus ademt! Ook werd er weer stilgestaan bij het onderwerp Brexit! Hij sprak erover met Lennard van Otterloo!

Lees verder