Nieuws

People Power

Glenn van der Burg gaat maandag om 15:00 uur in People Power praten met Alieke de Vries van Travers, Ronald Derks van Gemeente Delft, Bas van Leeuwen van Gemeente Amsterdam, Matthijs Verburg van Eelloo en Martijn Delahaye van AFAS.

Lees verder

Leren in de praktijk

Fabienne de Vries sprak tijdens Let's Talk Business op New Business Radio met Lieke Schepers, CEO van Yacht en Sjoukje de Vries, Business Development Manager van Yacht. Tijdens deze vierde uitzending met Yacht hebben ze het gehad over trainees.

Lees verder

Van analyse tot uitvoering

Kruger helpt bedrijven met het oplossen van complexe ondernemersvraagstukken. Martine Hauwert ging in gesprek met Jantine Hak & Cornee de Kluyver over positionering, restructuring en activiteiten. 

Lees verder

Duurzame energie teruggeven

Groenleven levert een substantiële bijdrage aan de energietransitie van Nederland en zet zich in voor een schonere wereld. Hoe? Martine Hauwert ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met Roland Pechtold.

Lees verder

Futurize your career

Tijdens de tweede Let's Talk Business met Yacht schoven Ansco Dokkum en Tamar Horsting aan bij Martine Hauwert in de studio. Ze gingen in gesprek over hun eigen model 'Great Conversations', die dit jaar is gestart voor de werknemers. 

Lees verder

Wat is een LinkedIn 'Top Voice'?

Michiel Dijkman is Head of Corporate Affairs bij Samsung en door LinkedIn uitgeroepen tot een van de tien meest invloedrijke mensen op hun platform in 2019. Anna Neeltje de Boer ging met hem daarover in gesprek.

Lees verder

People Power

Glenn van der Burg sprak in People Power met Daphne Depassé over haar boek 'Factor K - How To Make Knowledge Work' én met Pim Brouwers van VodafoneZiggo en Sven Romkes van ABN AMRO over de huidige situatie van de participatiewet.

Lees verder

Van Starter naar Professional

Ontwikkelbedrijf TPS helpt starters op de arbeidsmarkt met hun eerste stappen. Op het gebied van werk, maar ook van leven en zelfontwikkeling. Eigenaar Jelle Bultsma en Malika Verwer ging in gesprek met Martine Hauwert in Let's Talk Business.

Lees verder

Europa's Nr. 1 Verzendplatform

Koen Bugter ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met Sendcloud's co-founder en COO Bas Smeulders. Sendcloud staat in de Financial Times 'Top 200 snelst groeiende bedrijven van Europa'. Ze maken verzendsoftware voor e-Commerce webshops.

Lees verder

Een bijdrage met Impact

Glenn van der Burg ging tijdens Impact in gesprek met Leendert-Jan Visser van MKB Nederland, Jose Komin van IJskoud, Jan Verbeeten van PLUS Verbeeten en Jacqueline Scheidsbach van Impact Centre Erasmus over het jaarlijks SCP-onderzoek. 

Lees verder

Je eigen podium opbouwen

Ron Lemmens ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met Bjorn Berkers, oprichter van Create BV. Als hobby begon hij met een groep vrienden podiums te bouwen voor een plaatselijk festival. Wat begon als hobby veranderde in een decoratie partij voor hele grote podia.

Lees verder

Het jaarlijks media-onderzoek

Bert Kok en Rick van Dijk spraken tijdens MediaMatters met Heiko Bleeker van Station10 over het jaarlijks trendonderzoek onder media ceo's. Wat heeft het resultaat van dit onderzoek opgeleverd?

Lees verder

De Radiofabriek

Hessel Jan Smink sprak in Van A tot Z Succesvol op New Business Radio met Lars Schotanus en Jaco Bal, oprichters van YPCA De Radiofabriek. Met vele jaren aan kennis en ervaring in online radio en podcasting, hoe maken zij het medium voor iedereen toegankelijk?

Lees verder

My Personal 2020

Hoe bescherm je je inkomen tegen onverwachte situaties? In My Personal Finance ontving Roelof Meijer experts Bernard Blijleven en Anne-Marie van der Lee en belde hij met Michiel Hordijk en Judith Scherrenberg. 

Lees verder

Ondernemen is pret!

Anna Neeltje de Boer van De Ondernemer ging in gesprek met Marleen Hemmer de Haan en Willem Kors van Leentjes Poeder Pret. Hoe kom je op het idee van gekleurde suikerpoeder? Het blijkt een gat in de markt! In de uitzending hoorde je het ondernemersverhaal.

Lees verder

People Power gaat 2020 in

In People Power sprak Glenn van der Burg in het kader van gelukkige organisaties, gelukkige mensen, Mariuccia Kruythof-Lizzo en Joris Milborn van KPN, Angélique Triesscheijn van Sioo en Jurriaan Kamer, schrijver van het boek Formule X. 

Lees verder

Van complex naar helder

Fabienne de Vries ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met Paul Arts, founder en strateeg van NR6. Sinds 2000 helpen zij organisaties met het versterken van hun relatie met stakeholders. Hoe maak je complexe onderwerpen helder?

Lees verder

Yacht eindejaarsspecial

Martine Hauwert ontving tijdens Let's Talk Business Lieke Schepers, CEO van Yacht en Ansco Dokkum, HR director van Randstad Groep Nederland. Het einde van het jaar is in zicht en het is tijd om te reflecteren en vooruit te kijken. 

Lees verder

Financial Start & Grow Update

Wietse Klijn van MyFinance en Richard Lenting van Activaa schoven aan bij Ron Lemmens in de Financial Start & Grow Update. Samen gingen ze in gesprek over hun visie op boekhouden en de kleine ondernemers regeling 2020.

Lees verder

Het begint bij de locatie

Martine Hauwert sprak tijdens Let's Talk Business op New Business Radio in de studio met Walrick Smits, directeur van RetailSonar Nederland. Hoe maak je als ondernemer de juiste locatie beslissingen? RetailSonar helpt ondernemers bij het maken van deze beslissingen.

Lees verder

Gericht beheer

Fabienne de Vries sprak tijdens Let's Talk Business met Tjade Groot, Tony Stam en Frans Groot van Velthuyse-Mulder Vermogensbeheer. Hoe onderneemt deze organisatie en hoe zit de sector in elkaar? 

Lees verder

Digital detox

Luke Liplijn werd even helemaal zen tijdens Data Studio. Te gast in de uitzending was Nico Liplijn, de allereerste yogi van Nederland. In een tijd van altijd aan staan is tot rust komen ontzettend belangrijk, maar hoe doe je dat nu goed?

Lees verder

Marketing Report

In Marketing Report op New Business Radio spraken Peter Wybenga en Bas Vlugt met Frits Huffnagel, politicus voor de VVD, René Zeedijk van MediaScience, Christine Voorma, Marketing Manager van Essity en Michael van den Brande van Boldking. 

Lees verder

Een meubel FEST(ijn)

Anna Neeltje de Boer ging in de studio tijdens De Ondernemer in gesprek met Femke Furnée, owner van FEST Amsterdam, over ondernemerschap, het bedrijf zelf, groeien en intuïtie. Daarnaast belde ze met columnist Lennard van Otterloo over Brexit.

Lees verder

People Power

Glenn van der Burg ging tijdens People Power in gesprek met Michael van Loenen van YouBeDo, Matthijs Verburg van eelloo, Prof. Tanja van der Lippe van de Universiteit Utrecht en Christine Baaijens van Dehora. 

Lees verder

Digital process

Bedrijfsprocessen worden alleen maar efficiënter en digitalisering neemt over. Folkert Tempelman ging in gesprek met Randy Appiah en Robert Bouwman, oprichters van EZ Factory, die de power teruggeven aan de operator.

Lees verder

Plezier op je werk

Martine Hauwert ontving in Let's Talk Business op New Business Radio Ronald Borgts en Roland de Bock, beiden directeur bij Eprom Organisatieadvies. Hoe onderscheidt dit bedrijf zich van de concurrent en wat zijn de actuele ontwikkelingen? 

Lees verder

Verantwoord omgaan met finance

Financials van Morgen op New Business Radio. Het thema van de uitzending was maatschappelijk verantwoord ondernemen en het compliance-traject. Ron Lemmens ging in gesprek met FBD-directeur Michel Strikker en UWV-kandidaat Marc Kazius en met Mark Dukers. 

Lees verder

Inzicht in Fintality

Motivaction is een marktonderzoekbureau, maar wat zijn de ontwikkelingen binnen het Fintality model van Motivaction? De derde Business Update in de reeks. Martine Hauwert ontving Jorn Lingsma en Lisa Jager in de studio.

Lees verder

Wat is WAB?

Flex is te flex en vast is te vast. Een simpele vertaling van de noodzaak van de nieuwe wet Arbeidsmarkt in Balans, oftewel de WAB. Glenn van der Burg sprak er in People Power over met Jan van Helden, directeur Yacht Inhouse Services, en Maxim van Damme, Directeur Yacht Trainees.

Lees verder

Je netwerk onder controle

Martine Hauwert ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met Bo Duim, Omar Maalikoum en Peter van Hecke van Colt Technology Services. Wie helpt bedrijven om een goed bedrijfsnetwerk op te bouwen?

Lees verder

Committed to control

MaxGrip helpt bedrijven door middel van hun Asset Performance Management ervaring met het continu verbeteren van hun APM-strategieën. Cees Maaskant van MaxGrip en Alex Veersma van Rijnland schoven aan bij Fabienne de Vries in Let’s Talk Business.

Lees verder