Nieuws

Perfectionisme: een vervelende verslaving

Donderdag om 11:15 uur schuift Marjon Bohré-den Harder bij Fabienne de Vries aan in een Business Update. In haar boek 'De Perfectieparadox' legt ze uit dat perfectionisme géén goede eigenschap is, maar een vervelende verslaving die je niet helpt bij je ontwikkeling.

Lees verder

Burn-out preventie op de werkvloer

Donderdag om 13:00 uur is burn-out expert en schrijver Carine Coehoorn te gast bij Fabienne de Vries in een Business Update. Samen spreken ze over haar boek 'Burn-out is als failliet gaan'. Hoe ga je als leidinggevende om met een burn-out bij werknemers?

Lees verder

De beste klantspecialisten

Donderdag om 14:00 uur gaan Martine Hauwert en Rob Wennink tijdens Hey Customer! in gesprek met Carolien de Oliveira Marreiros en Wim Davidse. Samen praten ze over het aantrekken, opleiden en behouden van klantspecialisten én de rol van de klantcontactmedewerker in de toekomst.

Lees verder

Bescherm je merk

Peter Simonis van NLO was te gast bij Martine Hauwert in een Business Update. Het adviesbureau helpt bedrijven bij de bescherming van innovaties, modellen en merken. Samen gingen ze in gesprek over hoe je je merk op een normale manier kan gebruiken.

Lees verder

De Radiofabriek zoekt commerciële en redactionele versterking! 

Ga je afstuderen of ben je al afgestudeerd? Ben je ondernemend ingesteld en vind je het leuk om creatief en innovatief aan de slag te gaan? De Radiofabriek is op zoek naar collega’s!

Lees verder

People Power

Ron Lemmens ging tijdens People Power in gesprek met Ben van der Burg van Triple en Tom Bos van Online Academy over bingelearning. Wat is bingelearning, hoe is het ontstaan en hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

Groeien door meegaan met de tijd

De derde uitzending van Groeiversnellers op New Business Radio gemist? Martine Hauwert en co-host Stephan de Graaf gingen in gesprek met Herjan Rikkoert van Rikkoert Juweliers. Hoe is dit eeuwenoude familiebedrijf uitgegroeid tot een digitale en moderne juwelier?

Lees verder

Marketing Report

Peter Wybenga en Bas Vlugt gingen tijdens Marketing Report in gesprek met Rutger Tuit van Google, Martijn van Lieshout van VodafoneZiggo, Marloes Derks van Clarity, Henri Lessing van AGE Media en René Zeedijk van Mediabureau ZIGT.

Lees verder

Golden leadership

Deze uitzending van Business Open 3.0 stond in het teken van leiderschap. Roelof Meijer ging in gesprek met Rein Korthals Altes van Business Open, Gwen Dudok van Heel van Dudok Consultancy, Sandra Vermeulen van Egofix en Mark Reinders van Netwerken.nl.

Lees verder

De Uitdaging

Roelof Meijer, Edo Boonstra en Roy Sijgers spraken tijdens 'De Uitdaging' met John Vermetten van de Vermetten Groep en Richard Schouten. Welke uitdagingen kom je als accountant tegen en hoe maak van je personeel je beste ambassadeur?

Lees verder

Duurzaam naar je bestemming

Het verduurzamen van vervoersmiddelen gebeurt tegenwoordig steeds meer, zo ook met motoren. Roland Tameling ging tijdens De Ondernemer Onderweg in gesprek met Marchel Bulthuis van Electric Motorcycles Nederland.

Lees verder

Duurzaamheid heeft de toekomst

In een branche waar je niet meteen aan duurzaamheid zou denken, zet Bunge Loders Croklaan zwaar in op het verduurzamen van haar producten zoals o.a. palmolie en sojabonen. Daarover sprak Glenn van der Burg tijdens Impact over met Ben Vreeburg Director Sustainability.

Lees verder

Oplichters ontmaskerd?!

Sanne van Denderen, manager veilig bankieren bij de Volksbank, schoof bij Fabienne de Vries aan in een Business Update. Samen gingen ze in gesprek over veilig bankieren en cyber resilience. Welke tips heeft Sanne om oplichters te ontmaskeren?

Lees verder

Where business and sports meet

Hessel-Jan Smink ontving handbalcoach Henk Groener tijdens Van A Tot Z Succesvol. Groener is oud-handbalinternational en was zowel bondscoach van het Nederlands heren als dames handbalteam. Nu is hij bondscoach van het Duitse nationale damesteam.

Lees verder

Geef je nu op voor het podcast spreekuur!

De Radiofabriek, het bedrijf achter New Business Radio, introduceert op 11 juni a.s. het podcast spreekuur. Het podcast spreekuur is speciaal in het leven geroepen voor bedrijven en organisaties die zakelijk (willen gaan) podcasten.

Lees verder

Altijd en overal sporten met OneFit

OneFit biedt medewerkers van bedrijven een flexibel sportabonnement waarmee je over het hele land kan sporten. Ron Lemmens sprak tijdens een Business Update met Robert Meirmans over hoe sporten makkelijker en leuker zijn door niet vast te zitten aan één locatie.

Lees verder

Geef je nu op voor onze workshop podcast maken!

Wat is de impact van een podcast? Welke kansen biedt dit voor je communicatiestrategie en hoe breng ik op een goede manier mijn verhaal over het voetlicht? Met deze vragen ga jij coronaproof aan de slag in De Radiofabriek tijdens de workshop zakelijk podcast maken!

Lees verder

People Power

Glenn van der Burg ging tijdens People Power in gesprek met Thomas Martens, Anne van der Put en Harry Hummels over de toewijding van Nederlandse bedrijven bij het welzijn van hun medewerkers. Ook sprak Glenn met Harry Starren in Forum.

Lees verder

Wat speelt er in de wereld van lease?

Fabienne de Vries ging tijdens Funding Your Business met haar gasten in gesprek over leasen. Zo spraken ze onder meer over wat er speelt in deze wereld, wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en zijn er tips voor ondernemers?

Lees verder

Mediawethouder van Nederland

Bert Kok en Rick van Dijk spraken tijdens MediaMatters met Gerard Kuipers, wethouder Economie, Media en Cultuur in Hilversum. Hij is de enige 'mediawethouder' in Nederland. Hoe was het voor Gerard om midden in deze coronapandemie aan een nieuwe klus te beginnen?

Lees verder

Dag van de Financiële Vrijheid

Op dinsdag 1 juni stond New Business Radio tijdens een vier uur durende marathonuitzending geheel in het teken van 'De Dag van de Financiële Vrijheid'. Roelof Meijer ging, samen met zijn co-presentatoren, in gesprek met gasten over hoe je als ondernemer slim om kan gaan met geld.

Lees verder

Doordenkers

De derde aflevering van Doordenkers op New Business Radio gemist? Roelof Meijer en Sjaak van Heukelum gaan elke uitzending in gesprek over een thema. Dit keer stond alles rondom geld en pensioen centraal.

Lees verder

Nieuw is altijd beter

Hoe zorg je dat je als vernieuwend automerk vaste voet aan de grond krijgt? Roland Tameling sprak daar tijdens De Ondernemer Onderweg uitgebreid over met Willem Baudewijns, de managing director van Polestar. 

Lees verder

People Power

Glenn van der Burg ging tijdens People Power in gesprek met Sven Romkes en Caroline Tervoort in HR creates People Power. Ook ging Glenn samen met Mireille Ollivieira in gesprek met Rachida El Moussaoui over leiderschap tijdens het coronavirus.

Lees verder

Onderzoeken binnen de zorg

Martine Hauwert sprak tijdens een Business Update met Ian Leistikow en Anne Margriet Pot, beide professor en hoogleraar aan de Erasmus Universiteit en werkzaam bij Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Samen hadden ze het over het belang van deze samenwerking en onderzoeken voor de zorg.

Lees verder

Hoe wordt de energietransitie een succes?

Na een slechte start van Nederland op het gebied van duurzame energie, is bij ons de energietransitie ook eindelijk begonnen. Glenn van der Burg sprak er tijdens Impact over met Joris Thijssen van de PvdA en Roland Pechtold van GroenLeven.

Lees verder

Energy 2.0

Fabienne de Vries sprak tijdens Let's Talk Business met Danny Diemeer van Diemeer Vastgoed Management. Samen gingen ze in gesprek over duurzaam wonen en de ontwikkeling van hun modulaire energiewoning Energy 2.0.

Lees verder

Work Smart, feel Good

John van Hooft en Tom van Maris van BakkerElkhuizen waren te gast bij Fabienne de Vries in Let’s Talk Business. Samen gingen ze in gesprek over hybride werken. Werken we straks thuis of op kantoor en welke aspecten zijn hierop fysiek en mentaal van invloed?

Lees verder

Innovatie in Hilversum

Marco Maréchal ging tijdens Smart Mobility in gesprek met D66 wethouders Annette Wolthers en Gerard Kuipers van de Gemeente Hilversum. Hoe komt Hilversum eruit te zien in de toekomst en wat zijn de trends als je kijkt naar economie en mobiliteit?

Lees verder

Hoe veilig is een haven?

De vijfde special met Levent Bedrijfsrecherche. Fabienne de Vries ging in gesprek met Veerle de Beurs en René Reijenga van Levent en met Port Security Expert Dana Aussems over veiligheid in havens, met in het bijzonder die van Rotterdam.

Lees verder

Alles voor schone lucht

Martine Hauwert ging tijdens Let's Talk Business op New Business Radio in gesprek met Marco Markus en Filip Hendrick van Analis over veilige heropening van de economie. Analis is gespecialiseerd in wetenschappelijke instrumenten voor labs.

Lees verder

De online werkplek

Werken is door het coronavirus erg veranderd. Werkgevers kiezen steeds vaker voor een online werkplek omdat thuiswerken steeds belangrijker wordt. Koen Jansen van 4Consult was bij Martine Hauwert te gast in een Business Update.

Lees verder