Nieuws

Trends en veranderingen

Maandagmiddag vanaf 15:00 uur weer twee uur lang People Power op New Business Radio. Glenn van der Burg ontvangt het eerste uur trendwatcher Farid Tabarki. In het tweede uur praat hij met José Geerdink en Gita Gallé van het Deventer Ziekenhuis en Marguerithe de Man van Sioo.

Lees verder

Word jij onze nieuwe collega in De Radiofabriek?

Ben je ondernemend ingesteld, wil je voorop lopen in de markt en vind je het leuk om creatief en innovatief mee te denken over de invulling van programma's...? Dan hebben we hier misschien wel een plekkie voor je!

Lees verder

Realize the cashflow

Finturi wil waarborgen dat kortlopende leningen worden terugbetaald. Hiervoor voert Finturi met Visma Connect analyses uit met behulp van Artificial Intelligence! Johannes Brouwer en Steven Schouten waren bij Folkert Tempelman te gast in Let's Talk Business!

Lees verder

Breng je stem uit!

Je kan tot 15 september stemmen voor de Online Radio Awards en uiteraard staat New Business Radio ook op de stemlijst! Zijn wij jouw favoriete online radio station? Breng dan nu je stem uit! De winnaars worden op 9 oktober bekendgemaakt in Beeld en Geluid!

Lees verder

Marketing Report!

Peter Wybenga en Bas Vlugt waren er weer met Marketing Report! In deze uitzending spraken zij met Joppe Andriessen van MediaScience, Ana Henriques van TUI & Kras en Rianne Govers van Hertog Jan.

Lees verder

Taste the sustainability

In De Ondernemer op New Business Radio sprak Anna Neeltje de Boer met Ben Bijnens, één van de twee CEO's van Coca-Cola Nederland. Ze sprak met hem over de bedrijfsvoering van Coca-Cola en de duurzaamheidscampagne van het bedrijf. 

Lees verder

Vaarwel buitenlandse OV-verschrikkingen

Op vakantie is het vaak zoeken naar de handigste manier om je met het OV van A naar B te verplaatsen. Dankzij Tranzer is dat probleem nu opgelost. Sanneke Mulderink en Eric van Eijndhoven waren te gast bij Folkert Tempelman om tijdens Let’s Talk Business over de app te praten.

Lees verder

Nodeloos achterhaalde cybersecurity

Matige investeringen, gebrekkige kennis, voortdurend falen. Nederlandse bedrijven lopen achter als het gaat om cybersecurity. Folkert Tempelman ging het gesprek daarover aan met Charles Bovy, Director MSS presales EMEA bij NTT Security, tijdens Let’s Talk Business.

Lees verder

Veranderende rol van de deurwaarder

In CreditLab ging het dit keer over de veranderende rol van de deurwaarder. Christian Bosch van GGN schoof aan bij Folkert Tempelman, net als Laura Mudde van ONSBank. Samen zijn zij een pilot begonnen in Amsterdam.

Lees verder

Het belang van uitgeruste werknemers

Neuropsycholoog Els van der Helm richtte Shleep – the sleep company op. Een slaap-app voor bedrijven, waarmee je bevordert dat je medewerkers uitgerust en dus vitaal zijn. Ze sprak erover met Anna Neeltje de Boer in De Ondernemer.

Lees verder

Verandering en innovatie

Folkert Tempelman sprak tijdens de achtste aflevering van Baaz Business met drie gasten over verandering en innovatie. Niet zonder reden. In een tijd waar branches en markten met de maand digitaliseren, behoort verandering en innovatie tot de corebusiness.

Lees verder

Coaching op de werkvloer

IT-bedrijf KZA investeert, met zo'n 130 trainingsavonden per jaar, volop in coaching van haar medewerkers. Folkert Tempelman ging daarover in gesprek met Managing Director Mark Bottelier, tijdens een Business Update op New Business Radio.

Lees verder

Meest invloedrijke vrouw in de tech

Lotte de Bruijn, CEO van NLdigital, was bij Hessel Jan Smink te gast in Van A tot Z Succesvol. NLdigital is de opvolger van Nederland ICT. Lotte werd door Opzij tot meest invloedrijke vrouw in de categorie tech gekozen. Wat is haar geheime recept voor succes?

Lees verder

Bedrijven innoveren

Hoe introduceer je Internet of Things, big data, cloud computing, blockchain en artificial intelligence in jouw bedrijf? Adviesgroep Novius weet raad. Folkert Tempelman stelde deze vraag aan Guido Bayens, partner bij Novius, in Let's Talk Business.

Lees verder

Sponsoring en partnerships

In de vierde speciale KWF Ride for the Roses podcast sprak Martine Hauwert met Bob van Oosterhout van Triple Double en Baptiste van Outryve van Roompot Vakanties over het belang van innovatie op het gebied van sponsoring en partnerships. 

Lees verder

Fietsen tegen kanker

In de derde speciale KWF Ride for the Roses podcast sprak Martine Hauwert met deelnemers Carla Schot, Peter Kortekaas en Herman Dekkers. Zij vertelden hoe zij de Ride for the Roses beleven. Wat motiveert deelnemers om mee te doen?

Lees verder

Proud op Pride

Fabienne de Vries ontving in Let's Talk Business Wouter Neerings, Stephan Horn en Joost van der Valk over de Pride Amsterdam met dit jaar voor het eerst een zakenconferentie over de rol van het bedrijfsleven in de LHBTI-beweging.

Lees verder

Data driven science

In Data Studio op New Business Radio stond data science centraal. Bij Luke Liplijn in de studio te gast waren Jeroen Janssens en Peter Saalbrink. Jeroen is data science coach en oprichter van datascienceworkshops.com en Peter is data scientist bij Matrixian Group. 

Lees verder

Kankeronderzoek is topsport

In de tweede speciale KWF Ride for the Roses podcast sprak Martine Hauwert met KWF-directeur Fred Falkenburg, Roompot-Charles renner Nick van der Lijke en oud-tourwinnaar Jan Jansen over waarom kankeronderzoek belangrijk is.

Lees verder

Een kijkje in de wereld van influencers

Leonie ter Veld, eigenaar van de website Gewoon wat een studentje 's avonds eet, was te gast in De Ondernemer. Anna Neeltje de Boer sprak met haar over online ondernemerschap en heeft het over influencers en het bedrijfsleven.

Lees verder

Finture Solutions

Folkert Tempelman ontving in Let’s Talk Business Anne-Marth Vrind van Max Water Social Business, Jaap van der Sluis van EagleSensing en Noortje Magis van FMO! Ze spraken onder meer over de vijf winnaars van Finture Solutions!

Lees verder

Leven met kanker

In de eerste Ride for the Roses Podcast ging Martine Hauwert in gesprek met ondernemende en inspirerende mensen die iets te maken hebben met de Ride en kankeronderzoek. Ilse Moerkerk, Annika Verwoerd en Theo Schouwenaar waren te gast!

Lees verder

Bewust reizen

Toeristen worden steeds meer bewust van de ecologische en sociologische voetafdruk van hun reizen. TravelEssence gelooft in ‘beter reizen’ en adviseert klanten over de maatregelen die je kan nemen. Oprichter Andrew Morten was te gast bij Fabienne de Vries in Let's Talk Business!

Lees verder

Marketing Report!

Peter Wybenga en Bas Vlugt waren er weer met Marketing Report! In deze uitzending spraken zij met cosmetica expert Ariane Inden, Michel Palmen van Viacom International Network Benelux en Jaap Bruijnen, COO van Pathé Thuis.

Lees verder

Financial Start & Grow Update

Administratie en boekhouden? Het begint al voordat je nog maar een uur gewerkt hebt! Folkert Tempelman sprak met Wietse Klijn van Myfinance en Mickelle Heijmans van Mickster Management in de Financial Start & Grow Update.

Lees verder

Meest talentvolle online ondernemers

Graciëlla van Vliet en Chantal van der Velde van Closure waren bij Anna Neeltje de Boer te gast in De Ondernemer. Graciëlla en Chantal zijn met hun bedrijf kanshebber voor de titel meest talentvolle online-ondernemer van 2019 en daarmee genomineerd voor de LOEY Awards.

Lees verder

Ondernemen is focus

Focus op de core business, dat is niet altijd even makkelijk. Rob Wennink, algemeen directeur van DIRECT Service Groep, schoof aan bij Fabienne de Vries in Let’s Talk Business. Hoe helpen zij ondernemers met dit probleem?

Lees verder

Investeren kan je leren

Hoe is op dit moment het investeringsklimaat in het vastgoed? Martine Hauwert ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met Victor van Bommel, oprichter van investeringsmaatschappij Orange Capital Partners. 

Lees verder

Sustainable smoothies!

Smoothie fabrikant Innocent is uitgegroeid tot grootste smoothiemerk van Europa! Ze vestigen zich met een duurzame en CO2-neutrale fabriek in Rotterdam! Benjamin van der Kloet en Christiaan van Doornik van Innocent Drinks waren bij Martine Hauwert te gast in Let’s Talk Business!

Lees verder

Stress op de werkvloer

In deze editie van Baaz Business besprak Ron Lemmens met vier gasten het onderwerp stress op de werkvloer. Werknemers krijgen teveel werk op hun schouders en komen daardoor vaak terecht in een burn-out.

Lees verder

Zorgverlening verbeteren met technologie

Technologie is dé stap naar verbeterde langdurige zorg. Hoe dat er in de praktijk uitziet? Presentatrice Martine Hauwert sprak erover met Jorrit Ebben van Academy Het Dorp tijdens Let's Talk Business op New Business Radio. 

Lees verder

Compliance in finance!

Financials van Morgen stond in het teken van compliance! Een onderwerp wat actueler is dan ooit! Ron Lemmens en Aäron van der Sanden ontvingen in de studio Peter Diekman, FBD-directeur Michel Strikker en Ziv Baïda van Altares Dun & Bradstreet!

Lees verder