Nieuws

Veilig appen achter het stuur!

Vrijdagochtend om 10:00 uur is er weer een nieuwe Let’s Talk Business. Dit keer over innovaties rond het veilig gebruiken van je telefoon in de auto. Founder Piet ter Schure en Sales Manager Ralph Westerink van Vipconn vertellen presentatrice Fabienne de Vries er alles over!

Lees verder

(Ver)Zekerheid

Ruim 80% van de ZZP'ers in de ICT heeft geen arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dat is een schokkend aantal, zo vinden ze bij het Tulpenfonds. Van de verzekeraar schoof Maudie Derks aan bij Martine Hauwert in Let's Talk Business! 

Lees verder

Marketing report

Peter Wybenga en Bas Vlugt waren er weer met Marketing Report. In deze uitzending spraken zij met Bartel Geleijnse van Purpose, People, Practice; Martin de Boer van Corendon en Erik Falke van TBWA\NEBOKO.

Lees verder

New Business Radio LIVE! vanaf UWV Inspiratiedag Ede!

New Business Radio en People Power kwamen LIVE vanaf de UWV Inspiratiedag in Ede! Anna Neeltje de Boer, Ron Lemmens en Glenn van der Burg deden verslag en spraken tijdens deze dag met verschillende sprekers en gasten.

Lees verder

Oranje boven!

Het succes van onze OranjeLeeuwinnen lijkt nu ook eindelijk het bedrijfsleven gevonden te hebben! Robert van den Ham sprak in De Ondernemer met zaakwaarnemer Leoni Blokhuis van FlowSports en sponsordeskundige Frank van den Wall Bake!

Lees verder

Een beetje geluk!

Glenn van der Burg was er weer met twee uur People Power! Het eerste uur ontving hij geluksexpert Erwin Klappe en het tweede uur waren Nazha Rustom, people development consultant bij ABN AMRO en Quirine Veth, oprichter van Working Future te gast!

Lees verder

Innovatie in de zorg!

Een Let's Talk Business over de zorgsector op New Business Radio! Folkert Tempelman ontving in de studio dr. Esther Talboom van Saltro en dr. Maaike de Vries van Springh over innovatie en strategie in de zorgsector en TWIHC!

Lees verder

Concurreren op alternatieve wijze!

Ron Lemmens besprak deze maand in Baaz Business met zijn vier gasten het onderwerp concurreren op alternatieve wijze. Als je roeit met de riemen die je hebt moet je als MKB'er namelijk creatief kunnen zijn!

Lees verder

De boel aanpakken!

Deze maand in Impact op New Business Radio praatte Glenn van der Burg met zijn gasten over de aanpak van impact! Hoe zorgt jouw organisatie voor impact en wat beteken je voor de samenleving? Folkert van der Molen van Duurzaam-Ondernemen.nl verzorgde de Impact Update!

Lees verder

Finance on the move!

Financials van Morgen stond in het teken van Finance in beweging! Ron Lemmens en Aaron van der Sanden gingen met vier experts in gesprek die alles weten op dit gebied. Zo spraken ze onder meer over de werkloosheid die in Nederland blijft dalen!

Lees verder

Zonder zorgen!

Hessel Jan Smink was er weer een nieuwe aflevering van Van A tot Z Succesvol! In verschillende fasen van het leven kan financieel advies heel handig zijn. Sander de Loo richtte Zorgeloosch op en schoof bij Hessel Jan aan in de studio!

Lees verder

Growth specialists!

Bedrijven snakken naar groei en vernieuwing. RevelX helpt bedrijven de groei te realiseren en dan met name digitale transformatie en strategische innovatie! Eric de Groot, Partner en Founder van RevelX, was te gast bij Ron Lemmens in Let’s Talk Business!

Lees verder

Incasseren in de praktijk!

In CreditLab ging het deze keer over gedrag, de inzichten en de incassopraktijk! Ron Lemmens sprak erover met FunX-reporter Jeansen Djaoen, Gea Schonewille van het Nibud en met Victor Weerensteijn van GGN!

Lees verder

Sneller tevreden!

In De Ondernemer te gast waren Ahmed Ali en Tim Smit van Moodus! Het houden van klanttevredenheidsonderzoeken kost vaak veel en levert weinig op. Ahmed en Tim hebben daarom Moodus opgericht en spraken erover met Anna Neeltje de Boer!

Lees verder

Fuck-Up Friday!

Fuck-Up Friday gemist? Dharminder Biharie ontving deze keer niemand minder dan Quintin Schevernels, de CEO van Funda, in de studio! Wat zijn “de Fuck-Ups” waar hij van heeft geleerd?

Lees verder

New Business Radio live vanaf de PROVADA!

De PROVADA was drie dagen lang LIVE! te volgen op New Business Radio! De grootste vastgoedbeurs in Nederland, Fabienne de Vries en Ron Lemmens spraken met ondernemers over de laatste ontwikkelingen en innovaties in de vastgoedwereld!

Lees verder

Sjef Pijnenburg in Mediamatters!

Bert Kok en Rick van Dijk ontvingen Sjef Pijnenburg in MediaMatters! Sjef is CEO van ODMedia. Het Utrechtse bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot toonaangevende speler in distributie voor video on demand!

Lees verder

Van schutting tot brug!

Robuusteiken begon met het duurzaam ontwikkelen van een eikenhouten schutting en is doorgegroeid tot het duurzaam ontwikkelen van kantoren, bruggen en natuurlijke speeltoestellen. Wim-Heerke Spronk, Peter Kroes en Cees Bongers waren bij Martine Hauwert te gast in Let's Talk Business!

Lees verder

Je geld en je leven!

In My Personal Finance ging het over het thema: je geld en je leven. Waarom is geld zo belangrijk en wat kun je er aan doen om genoeg te hebben voor de dingen die je wilt doen? Roelof Meijer besprak met drie gasten slimme tips voor een beter financieel leven!

Lees verder

Van schuldeisers naar multimiljonair!

Bij Anna Neeltje de Boer was Jasper de Rooij van Simpel.nl te gast bij De Ondernemer! Ze spraken onder meer over vallen, opstaan en van een leven met schuldeisers en deurwaarders naar een leven als multimiljonair.

Lees verder

Data for Road Safety!

ITS-Europe is begonnen! Minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, maakte er een primeur bekend voor Nederland en Marco Maréchal was erbij! Een korte update op New Business Radio! In de Smart Mobilty van deze maand een uitgebreid interview met de Minister.

Lees verder

EER Award op New Business Radio!

Een special op New Business Radio! Folkert Tempelman was bij de internationale conferentie Empowering Sustainability Gelderland Topclimate for Entrepreneurs! Hij sprak met bezoekers, de Provincie Gelderland en ondernemers!

Lees verder

Belang voor allemaal!

In People Power op New Business Radio sprak Glenn van der Burg het eerste uur met Elly Ploumen en Maaike Blansjaar van Achmea over het belang van HR en het tweede uur met Anna van der Horst van eelloo over duurzame inzetbaarheid!

Lees verder

Transities: Way of working!

Een nieuwe manier van werken op het gebied van volledige transities door middel van begeleiden en faciliteren! Adaptif adviseert de opdrachtgever en voeren de regie over de transitie! Roel van Stiphout en Patrick Heller waren te gast bij Folkert Tempelman in Let's Talk Business!

Lees verder

Radio is de toekomst!

Een bijzondere Let's Talk Business op New Business Radio! ZTACK is een jongerenplatform dat voortvloeide uit The Radio Project van YPCA De Radiofabriek en Radiocoach. Marnix Westhuis, Daan Prins en Kyra Kay van de Watering van ZTACK schoven aan bij Robert Denneman!

Lees verder

Een tweede thuis!

Een bomvolle Let's Talk Business op New Business Radio! Fabienne de Vries ontving Mattijs Kaak, Justine de Rho en Nienke Schram van Ditt Officemakers en Boy Lokhoff van Healthy Workers! Hoe zorg je voor de meest inspirerende en gezonde werkomgeving?

Lees verder

Mega Belangrijk Onderwijs!

Met goed opgeleide vakmensen staat of valt onze economie en samenleving. Voor goed opgeleide vakmensen is uitstekend beroepsonderwijs een voorwaarde! Martine Hauwert sprak in een MBO Update met Ton Heerts, Sjoerd Karsten en Rob van Velsen over de staat van het mbo!

Lees verder

Leven in de brouwerij!

In aanloop naar de Let's Talk Business op vrijdag 31 mei belde Folkert Tempelman in een Business Update kort met Mattijs Kaak van Ditt Officemakers over Turn Key kantoorinrichting! Turn key is het Engels voor 'sleutelklaar', wat betekent dat er bij oplevering niks meer hoeft te gebeuren.

Lees verder

Debatteren in de vastgoedsector!

Folkert Tempelman ontving in een Business Update in de studio Jimmy Kools en Wouter van den Wildenberg van Fakton. Folkert sprak met ze over de vastgoedsector, het energiedebat, financieringsdebat, coöperatiedebat en aanwezigheid op de komende PROVADA!

Lees verder

Bouwen op innovatie!

In de bouw is innovatie aan de orde van de dag! Op verschillende vlakken wordt hard aan de toekomst gewerkt. Johan Oltvoort, directeur/eigenaar van toeleveranciers OLBECON en OLCAS, schoof aan bij Folkert Tempelman in Let's Talk Business!

Lees verder

EV voor EVerybody!

Elektrisch rijden en de nabije toekomst stond centraal in Smart Mobility! Marco Maréchal sprak er in de uitzending over met Jan Reint Vink van Travelcard, Marc Bras van BMW i, Onoph Caron van Elaad en Natascha de Waal!

Lees verder

G5-debat op PROVADA!

Folkert Tempelman ontving in een Business Update in de studio Aeisso Boelman en Erik Faber van Fakton. Folkert sprak met ze over Fakton en het G5-debat op de PROVADA! De G5 zijn de vijf grote gemeenten van Nederland: Den Haag, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam!

Lees verder