Nieuws

Ondernemen bij de Zuiderburen!

Grenzeloos Ondernemen kwam deze keer vanuit Leuven, België! Leuven is de mooiste universiteitsstad van onze Zuiderburen, waar studentenleven en medische kenniseconomie elkaar tegenkomen. Folkert Tempelman ging bij onze Zuiderburen op onderzoek uit!

 

In deze uitzending van Grenzeloos Ondernemen schoven Annemarie Willems van Prolira, Bo Wiesman van NewCompliance en Rene Drost van NAMCO samen met Folkert Tempelman aan tijdens het 'economisch werkbezoek healthcare' van het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, dat plaatsvond in de universiteit van Leuven. 

 

In Grenzeloos Ondernemen hoor je elke maand gesprekken met ambitieuze, succesvolle en inspirerende Nederlanders die in het buitenland ondernemen. Van start up tot multinational, van broodjeszaak tot tech company en van Kaapstad tot Bogotá.

 

Grenzeloos Ondernemen wordt elke laatste zaterdag van de maand, van 10:00 tot 11:00 uur 's ochtends, uitgezonden op New Business Radio. Na de uitzending is het programma direct terug te luisteren en te delen als podcast. Grenzeloos Ondernemen wordt gepresenteerd door Folkert Tempelman.

 

Ga terug