Nieuws

Gamification en inclusiviteit!

Games zijn leuk, leerzaam en verslavend. Hoe kunnen we games in onze organisaties gebruiken? Glenn van der Burg en Jeroen Busscher spraken met Willem-Jan Renger! In het tweede uur schoven Sven Romkes en Marita Bruning van ABN AMRO aan over hun aanpak van inclusiviteit!

 

Tijdens het eerste uur van People Power Change ging het over games! Games zijn leuk, leerzaam en verslavend. Hoe kunnen we games in onze organisaties gebruiken? Glenn van der Burg en Jeroen Busscher spraken met Willem Jan Renger, gamification expert van de HKU!

 

Mensen met een beperking staan vaak nog langs te kant van de arbeidsmarkt. De participatiewet moet daar verandering in brengen. Voor organisaties blijkt het niet eenvoudig te zijn om mensen met een beperking succesvol aan het werk te krijgen. Bij ABN AMRO zetten ze hoog in en met resultaat. Sven Romkes en Marita Bruning van ABN AMRO vertelden in deze aflevering van People Power over hun aanpak van inclusiviteit. Waarom is het van belang? Hoe pakken zij het aan? Wat zijn de resultaten en wat zijn hun uitdagingen?

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug