Nieuws

Driedimensionaal ontwikkelen!

Bij FBD vinden ze de driedimensionale ontwikkeling van haar professionals essentieel om toegevoegde waarde te bieden voor opdrachtgevers! Hoe dragen zij hieraan bij? Folkert Tempelman ging er met een viertal gasten over in gesprek in Let's Talk Finance!

 

Coaching en praktijk leren maken ook onderdeel uit van driedimensionale ontwikkeling. Bij Folkert te gast waren Sander Harperink en Janneke Deterink van TSM Business School, Joyce Boeijink van Create2Educate en Petra Lammerink van FBD Academie!

 

Let's Talk Finance is dé nieuwe talkshow op New Business Radio! Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met opmerkelijke spelers uit de financiële wereld. In Let's Talk Finance hoor je hoe zij dealen met de dynamiek rond hun specialisme! Natuurlijk ook terug te beluisteren als podcast!

 

Challengers en gamechangers volgen elkaar in hoog tempo op. Het spel èn de regels veranderen continu. Hoe sluit je aan bij een relatie die steeds meer verwacht en is de geest van 2008 weer terug in de fles? Luister naar verhalen en verwachtingen uit het veld in Let's Talk Finance, live vanuit de studio van New Business Radio!

 

Let’s Talk Finance wordt mede mogelijk gemaakt door FBD Kennis van mensen, Kennis van zaken.

 

Ga terug