Nieuws

Zelforganisatie of strakke lijntjes?

Hoe is management geregeld binnen bedrijven? Bemoeien managers zich overal mee of is er meer sprake van zelforganisatie? Martin Waaijer van Convolo is een expert op dit gebied. Hij was te gast bij Martine Hauwert in Let's Talk Business! 

 

Managers mogen "luier" worden en meer contact maken met het personeel volgens Martin Waaijer. Hij is groot voorstander van zelforganisatie, waardoor minder verantwoordelijkheid bij managers komt te liggen maar bij werknemers zelf. Martin schreef er een boek over, genaamd 'De Luie Manager'.

 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.


Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Koen Bugter, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Martine Hauwert, Robert Denneman en Rick van Velthuysen.


Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

 

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en maatschappelijk verantwoorde koffie.

 

Ga terug