Nieuws

Smart verkeersveiligheid!

Voor Veilig Verkeer Nederland staat verkeersveiligheid uiteraard op nummer één, maar er veranderd veel met het oog op de toekomst! Rob Stomphorst van VVN schoof aan bij Marco Maréchal in Smart Mobility!

 

Marco ging daarnaast ook langs bij Arthur van Dijk, voorzitter van TLN! Marco blikte met Arthur terug op het congres van TLN!

 

In 'Smart Mobility: The Future Is Now' wordt de theorie verbonden met de praktijk. De projecten die er zijn op het gebied van smart mobility en smart city worden besproken. Tevens is er een koppeling met de consument, de Nederlander, wat vinden wij hiervan en wat hebben we nodig om hierin actief in mee te participeren? Alleen door deze koppeling te maken wordt het een succes en geaccepteerd. Het betreft een interactief radioprogramma te gaan worden die volop gebruik maakt van de gebruiker (de Nederlander). 

 

‘Smart Mobility: The Future Is Now‘ is elke laatste dinsdagmiddag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. De uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

 

Ga terug