Nieuws

Bon Bini for Business!

Grenzeloos Ondernemen kwam deze maand vanuit Curaçao! Folkert Tempelman was bij de Bon Bini for Business investment summit in Willemstad. Hij ontving in co-workspace Workspot Curaçao deelnemers aan de summit!

 

Te gast waren Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland (ONL); Robert van Hees, eigenaar van fietsbedrijf 4Wieler; Oprichter Marc van Straaten en Curaçaose directeur Franklin Suares van straatverlichting bedrijf Strapitec en ondernemer Valerie Vallenduuk van Innovate Today en Workspot Curaçao.

 

In Grenzeloos Ondernemen hoor je elke maand gesprekken met ambitieuze, succesvolle en inspirerende Nederlanders die in het buitenland ondernemen. Van start up tot multinational, van broodjeszaak tot tech company en van Kaapstad tot Bogotá.

 

Grenzeloos Ondernemen wordt elke laatste zaterdag van de maand, van 10:00 tot 11:00 uur 's ochtends, uitgezonden op New Business Radio. Na de uitzending is het programma direct terug te luisteren en te delen als podcast. Grenzeloos Ondernemen wordt gepresenteerd door Folkert Tempelman.

 

Ga terug