Nieuws

Volg je hart

Harald Swinkels was bij Anna Neeltje de Boer te gast in De Ondernemer! Hij is voormalig CEO van NLE en tegenwoordig Co-founder van en Creative Director bij Exosphere Entertainment. Anna Neeltje ging met hem in gesprek over het volgen van je hart!

 

Daarnaast sprak ze in de uitzending ook met Wouter Staal van de Yoghurt Barn en met columnist Lennard van Otterloo over Brexit.

 

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio bij Robert van den Ham en Anna Neeltje de Boer om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via iTunes, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

 

De talkshow wordt gepresenteerd door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer, en Anna Neeltje de Boer. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van de Persgroep.

 

 

Ga terug