Nieuws

HR = Ontwikkeling

In People Power op New Business Radio sprak Glenn van der Burg het eerste uur met Martine Zeegers, VP HR bij Unilever Benelux en het tweede uur met Sophie Geerts-Jaspers, HR directeur van Lidl Nederland.

 

In de reeks maandelijkse radioprogramma’s onder de titel 'HR creates People Power' gaat Glenn van der Burg met HR-verantwoordelijken in gesprek gaan over de kracht van mensen in organisaties. Wat is jouw visie op innovatie, ondernemerschap en continu verbeteren? Wat is de kracht van mensen en wat de zwakte? Welke rol speelt HR hierin? Hoe pak jij het aan in jouw organisatie? Hoe laat jij de kwaliteiten van elk individu tot zijn recht komen? In deze aflevering te gast was Martine Zeegers, Vice President HR Unilever Benelux.

 

Als mensen de organisatie zijn. Dan is organisatie ontwikkeling, mens ontwikkeling. Hoe zorg je ervoor dat je mensen blijft ontwikkelen. Wat zijn de laatste inzichten op het gebied van leren en wat is nu het echte effect van al dat leren? People Power maakt een reeks programma's over Learning & Development, met in deze aflevering Sophie Geerts-Jaspers, HR directeur van Lidl Nederland.

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

 

Ga terug